Bliv Glad For Livet

Retreats

Selvtransformerende Forløb

Kommende Retreats

DD.MM.2023

3 Dages Retreat

Fordybelse ∙ Intuition

3-dages forløb til dig, der har brug for en pause og gerne vil have tid til virkelig at fordybe dig i at finde ind til den du er nu og gerne vil være fremadrettet.

DD.MM.2023

24 Timers Retreat

Omsorgsfuldt ∙ Forløsende

3-dages forløb til dig, der har brug for en pause og gerne vil have tid til virkelig at fordybe dig i at finde ind til den du er nu og gerne vil være fremadrettet.

DD.MM.2023

Fælles Retreat

Indre Ro ∙ Selvhealende

3-dages forløb til dig, der har brug for en pause og gerne vil have tid til virkelig at fordybe dig i at finde ind til den du er nu og gerne vil være fremadrettet.

Fuld Fokus På Dig

3 Dages Retreat

DD.MM.2023 – DD.MM.2023

Om Retreatet

Jeg laver et 3-dages forløb til dig, der har brug for en pause og gerne vil have tid til virkelig at fordybe dig i at finde ind til den, du er nu og gerne vil være fremadrettet. Til dig, der vil bruge din medfødte og dybeste intuition, få nulstillet dit hoved og komme ned i kroppen. Så du kan skabe plads og rum til ny kreativitet, passion og retning (se program nederst på siden).

Du kommer f.eks. onsdag middag. Du vil have hele gæstehuset for dig selv. KUN DIG. Gæstehuset er helt vidunderligt, der er en ro og klarhed i rummene, samt virkelig hyggeligt på sin helt egen måde. Rummene er indrettet med alle de ting, vi har fundet i forskellige rum på Vedelshavegård. Derfor er det forskellige tidsaldre der i samspil slutter den fineste energi.

Haven og området er magisk, de fleste betegner det, som Paradis på jord. Du kan gå i haven, i skoven, over istidskammen eller til vandet kun 800 meter væk.

Du får serveret økologisk, vegetarisk og hjemmelavet mad. (Det kan også være økologisk kød eller fisk hvis det er det, der passer til din proces).

Det hele er ligetil, og der sker kun det, din krop er klar til at arbejde med. Det gør healing og samtaleterapien tryg og rigtig.

Når du tager hjem, vil du kunne søsætte kreative projekter, få drømme til at blive til virkelighed eller bare få gjort noget færdigt, du har bøvlet med længe.

Du vil være energifyldt, finde ind til styrke og skabe egenomsorg. Fysisk vil din krop føles sundere, stærkere og mere afslappet, og langvarige smerter vil kunne være reduceret eller være gået helt væk.

Det er også muligt, at komme som par.

Booking Info

Pris: kr. 13.800,-

NB! For par er der en merpris på kr. 2.200,-

Prisen inkluderer to overnatninger, 7 økologiske måltider og lækre snacks, samt tilpassede behandlinger efter behov, men minimum to samtaleterapier, to healinger og en omsorgsmassage.

Ved reservation af retreatet indbetales det fulde beløb. Ved afbud 1 måned inden tilbagebetales 50% af beløbet. To uger inden refunderes beløbet ikke. Det er dog muligt at give retreatet væk til en anden.

Læs hvad forfatter, workshopleder og “skyggeekspert”, Pernille Melsted, siger om retreatet

Jeg har tidligere fået behandlinger hos Vivi i København (hvor hun er to dage om måneden). Fx har jeg brugt hende i situationer, hvor jeg har tumlet med et særligt problem, som jeg måske har arbejdet med terapeutisk, men har haft brug for at få “på plads i kroppen”, andre gange for at blive groundet før en stor workshop.

 

Kroppen og skyggen
Jeg er meget glad for al slags kropsarbejde – især fordi det er noget, jeg ikke selv forstår mig på, og fordi jeg kan mærke (ikke nødvendigvis forstå hvorfor) at det virker.

 

Kroppen husker, lagrer og bærer på mange måder også på vores skygge. Både det fortrængte, negative vi ikke har villet (eller kunnet) forholde os til – og det uforløste, positive, vi endnu ikke har haft modet til at åbne op for.

 

Kroppen kan være spændt og lukket. Og kroppen kan – med den rette behandling og behandler – løsnes op, så alt fra kreativitet, seksualitet og fastfrosne følelser tøer op og flyder frit igen.

 

Nogle behandlere kommer man tilbage til – også selvom man ikke helt forstår, hvad de laver. Vivi af en af dem – for mig.

 

Vivi kalder selv det hun tilbyder for healing (og samtaleterapi). Alle mine behandlinger har været forskellige, men fælles er at man (efter man har talt sammen om, hvad der foregår i ens liv lige nu) ligger (påklædt) på briksen med lukkede øjne og så gør Vivi det, hun nu gør (som jeg ikke ved hvad er, fordi jeg har lukkede øjne 🙂

 

Hun arbejder med åndedrættet, holder hænderne forskellige steder over eller på ens krop, hun stryger nogle gange, nogle gange taler hun, andre gange er hun helt stille eller siger en lyd (ja, don’t ask). Nogle gange er jeg spontant brudt ud i gråd, andre gang mærker jeg bare en enorm varme fra hendes hænder og nogle gange falder jeg i søvn.

 

Men jeg har det altid bedre bagefter. Føler mig mere “samlet”, og har mere ro og følelsen af, at noget er “klikket på plads”.

 

Og så prøvede jeg denne gang en helt særlig massage, som Vivi kalder omsorgsmassage, og som burde være obligatorisk for alle mennesker. Her er man afklædt (men beholder trusser og top på), og bliver så “puttet” i et lagen. Selve massagen består kun af blide strøg og berøringer. Fx blev jeg holdt blidt om hovedet (som en baby), og på fødderne … og jeg kan ikke beskrive, hvor vidunderligt det er.

 

Omsorgsmassage er ifølge Vivi en massageform, der oprindeligt er udviklet til handicappede og ældre, der har brug for berøring (du har sikkert hørt om begrebet “hudsult”… ellers google det). Men det er en massage, som jeg kun kan forstille mig, at alle mennesker vil nyde. Den er ekstremt afstressende, beroligende og, ifølge Vivi, så øges kroppens oxytocinhormon (“kærlighedshormonet”) langt mere under omsorgsmassage end under almindelig sportsmassage.

 

Jeg var blød som smør bagefter. Fuldstændig smeltet.

 

Og det der var særligt dejligt, var at jeg ikke skulle op på cyklen bagefter og cykle dizzy gennem byen, men bare kunne sætte mig foran brændeovnen og døse videre … og spise aftensmad, som Vivi serverede på en bakke til mig.

 

Jeg har været på mange dejlige hoteller, skriveretreats, spa-steder, bed & breakfasts osv. men intet sted som Vivis på Fyn.

 

For det, der er helt, helt særligt her er, at… du er her alene.

 

Det er dét, der er så luksuriøst. Hvor tit har du en anden persons opmærksomhed – kun på dig – i tre dage?

 

Du møder ingen andre – end dig selv
Vivi giver healing og massage, men det hun dybest giver dig er sit totale nærvær.

 

Du er den eneste gæst.

...

...

Læs mindre Læs mere

Fuld Fokus På Dig

24 Timers Retreat

DD.MM.2023 – DD.MM.2023

Om Retreatet

Læner sig meget op af 3 dages retreat, blot kortere tid.

  • Omsorgsfuldt.
  • Kærligt og rummende.
  • Intense timer der forløser dig.
  • Samtaleterapi der guider os frem til det sted, den ting vi skal arbejde med.
  • Healing der forløser, giver ro i hoved, krop og et fredfyldt hjerte.
  • Så har du mulighed for at åbne, for dine gaver og være her optimalt.
Booking Info

Pris: kr. 6.900,-

NB! For par er der en merpris på kr. 1.400,-

Prisen inkluderer en overnatning, en omsorgsmassage, to samtaleterapier og kanaliserede healinger. Du får tilmed et smukt hus, samt økologisk, hjemmelavet (evt. vegetarisk) aftensmad, morgenmad, frokost og snacks.

Ved reservation af retreatet indbetales det fulde beløb. Ved afbud 1 måned inden tilbagebetales 50% af beløbet. To uger inden refunderes beløbet ikke. Det er dog muligt at give retreatet væk til en anden.

Træd Det Fulde Skridt Ind Imod Dig Selv

Fælles Retreat på Aa Strand

DD.MM.2023 – DD.MM.2023

Om Retreatet

Et retreat til dig der vil træde det fulde skridt ind imod dig selv,  det altafgørende skridt hvor du virkelig forstår hvem du er. Når slørene løftes – vil du se din form.

Her finder du en indre ro, der er mere magisk end du kunne drømme om. Her ser du tydeligt, hører din indre stemme, stoler på din intuition og holder på din energi. Selvhealende, selvtransformerende.

EFFEKTIVT TIL ANGST, STRESS, HEALE TRAUMER, FINDE DIG SELV.

Dette retreat er baseret på den nyeste videnskab og teknikker, til at heale, til at finde den helt dybe ro, til at få den dyne tillidsfulde sansning.

Vi arbejder i skrift med bevægelse, øvelser, meditation, healing, gåture og samtaler.

Der vil komme mere om dette retreat, men skriv datoerne ned, da der er begrænset plads.

Booking Info

Pris: kr. ____,-

NB! For par er der en merpris på kr. ____,-

Prisen inkluderer _______.

Booking

Book Tid på Fyn eller Østerbro

Du kan modtage dine sessioner – samtaleterapi og healing, samt omsorgsmassage – enten på Fyn eller Østerbro:

Jeg er i København 3 dage hver måned, så skriv gerne til mig mht. datoer på Østerbro.

Du kan bestille tid til dagstimerne på hverdage.

Der anbefales et forløb på minimum fem sessioner.