Bliv Glad For Livet

Udtalelser

Det Siger Mine Klienter

Klient Udtalelser

“Du må ikke spørge mig hvad det er hun gør, hende Vivi. Men jeg kan sige dig så meget; hun kan noget. Hun er som er som en maggiterning af kærlighed og lys. Ideerne står nu i kø. Min livsenergi har fået et skud vitaminer. Proppen i mig er væk og jeg føler igen at jeg har forbindelse med mig selv, mine rødder, mine ønsker, det som er godt for mig og ikke mindst min kreativitet. “
Kirk Rønler
Forfatter, Datingekspert & Sexolog

Jeg har tidligere fået behandlinger hos Vivi i København (hvor hun er to dage om måneden). Fx har jeg brugt hende i situationer, hvor jeg har tumlet med et særligt problem, som jeg måske har arbejdet med terapeutisk, men har haft brug for at få “på plads i kroppen”, andre gange for at blive groundet før en stor workshop.

 

Kroppen og skyggen
Jeg er meget glad for al slags kropsarbejde – især fordi det er noget, jeg ikke selv forstår mig på, og fordi jeg kan mærke (ikke nødvendigvis forstå hvorfor) at det virker.

 

Kroppen husker, lagrer og bærer på mange måder også på vores skygge. Både det fortrængte, negative vi ikke har villet (eller kunnet) forholde os til – og det uforløste, positive, vi endnu ikke har haft modet til at åbne op for.

 

Kroppen kan være spændt og lukket. Og kroppen kan – med den rette behandling og behandler – løsnes op, så alt fra kreativitet, seksualitet og fastfrosne følelser tøer op og flyder frit igen.

 

Nogle behandlere kommer man tilbage til – også selvom man ikke helt forstår, hvad de laver. Vivi af en af dem – for mig.

 

Vivi kalder selv det hun tilbyder for healing (og samtaleterapi). Alle mine behandlinger har været forskellige, men fælles er at man (efter man har talt sammen om, hvad der foregår i ens liv lige nu) ligger (påklædt) på briksen med lukkede øjne og så gør Vivi det, hun nu gør (som jeg ikke ved hvad er, fordi jeg har lukkede øjne 🙂

 

Hun arbejder med åndedrættet, holder hænderne forskellige steder over eller på ens krop, hun stryger nogle gange, nogle gange taler hun, andre gange er hun helt stille eller siger en lyd (ja, don’t ask). Nogle gange er jeg spontant brudt ud i gråd, andre gang mærker jeg bare en enorm varme fra hendes hænder og nogle gange falder jeg i søvn.

 

Men jeg har det altid bedre bagefter. Føler mig mere “samlet”, og har mere ro og følelsen af, at noget er “klikket på plads”.

 

Og så prøvede jeg denne gang en helt særlig massage, som Vivi kalder omsorgsmassage, og som burde være obligatorisk for alle mennesker. Her er man afklædt (men beholder trusser og top på), og bliver så “puttet” i et lagen. Selve massagen består kun af blide strøg og berøringer. Fx blev jeg holdt blidt om hovedet (som en baby), og på fødderne … og jeg kan ikke beskrive, hvor vidunderligt det er.

 

Omsorgsmassage er ifølge Vivi en massageform, der oprindeligt er udviklet til handicappede og ældre, der har brug for berøring (du har sikkert hørt om begrebet “hudsult”… ellers google det). Men det er en massage, som jeg kun kan forstille mig, at alle mennesker vil nyde. Den er ekstremt afstressende, beroligende og, ifølge Vivi, så øges kroppens oxytocinhormon (“kærlighedshormonet”) langt mere under omsorgsmassage end under almindelig sportsmassage.

 

Jeg var blød som smør bagefter. Fuldstændig smeltet.

 

Og det der var særligt dejligt, var at jeg ikke skulle op på cyklen bagefter og cykle dizzy gennem byen, men bare kunne sætte mig foran brændeovnen og døse videre … og spise aftensmad, som Vivi serverede på en bakke til mig.

 

Jeg har været på mange dejlige hoteller, skriveretreats, spa-steder, bed & breakfasts osv. men intet sted som Vivis på Fyn.

 

For det, der er helt, helt særligt her er, at… du er her alene.

 

Det er dét, der er så luksuriøst. Hvor tit har du en anden persons opmærksomhed – kun på dig – i tre dage?

 

Du møder ingen andre – end dig selv
Vivi giver healing og massage, men det hun dybest giver dig er sit totale nærvær.

 

Du er den eneste gæst.

...

...

Læs mindre Læs mere
“Nogle behandlere kommer man tilbage til – også selvom man ikke helt forstår, hvad de laver. Vivi af en af dem – for mig. Jeg har det altid bedre bagefter. Føler mig mere “samlet”, og har mere ro og følelsen af, at noget er “klikket på plads”. Og jeg bliver kreativ og produktiv af det. Jeg har været på mange dejlige hoteller, skriveretreats, spa-steder, bed & breakfasts osv. Men intet sted som Vivis på Fyn…“
Pernille Melsted
Forfatter, Workshopleder & “Skyggeekspert”
Vivi, du har en helt fantastisk energi og ro. Du har fra første dag set mit potentiale og understøttet mig til udvikling og voksende selvbillede. Du har hjulpet mig til at tage beslutninger og udføre dem i livet på en måde, der er i overensstemmelse med mine værdier og livsmål. Du besidder en helt special kraft og indsigt, og deler ud af den generøst med største respekt og kærlighed. Jeg er meget taknemmelig for at være i din energi – den løfter alt til en højere frekvens til gavn for mennesker og jord. TAK 🙏🏼❤️🍀☀️
Christina Augustesen
Visual Artist
“Efter at have arbejdet som topchef i mange år, besluttede jeg at stoppe i en relativ ung alder og fandt ud af, at tomrummet var større end forventet, derfor besluttede jeg mig for at kontakte Vivi. Healingen var for mig helt unik og har givet mig en indre ro.”
Keld
“Vivi har fyret op i brændeovnen, og her er trygt og smukt. Hun lægger sine hænder på min mave og bryst. Jeg føler, at min krop går i opløsning og bliver lysende energi, som Vivi holder fast i. Mit hoved er klart uden en eneste tanke, bare at jeg er. Et med alting i dette øjeblik. Da jeg kommer tilbage, er jeg fri og så let som aldrig før.”
Eva Marie Storm
Art and Living by Eva Marie Storm
“Det Vivi kan er ubeskriveligt! Med lige dele faglighed og varmt nærvær kommer hun helt ind til der, hvor gaven ligger begravet, og hjælper dig med at pakke den op og se, at du ER hel, du ER elsket og alt er godt…”
Elenah Levante
Digital Konceptudvikler & Tekstforfatter
“Jeg husker, at jeg efter den første healing havde en følelse af at være faldet i hak, være kommet “hjem” i mig selv. Livskrisen mærkede jeg ikke mere til, tværtimod. Jeg har aldrig oplevet noget, der gik så effektivt ind og på så kort tid gjorde så stor en forskel, som Vivis behandlinger.”
Senay Jensen
Yogalærer & Medstifter af Nordisk Yogafestival
“Jeg har siden besøget hos Vivi haft den dejligste ro i maven. Og mit hjerte er lettere. Jeg har haft meget sorg derinde og ved rent intellektuelt godt, at det er lukket af angst, men hvad kan man gøre? Man kan besøge Vivi, for det kan jeg varmt anbefale.”
Christina Wedel
Personal Shopper & Stylist
“Tak er jo ikke rigtig et dækkende ord her. Det bliver bare for lidt og småt. Min krop og mit sind er i ro. Langt ind i min gamle tørlagte alkoholiske krop, kan jeg mærke, vi to får mig helt derhen, hvor jeg gerne vil.”
Connie
“Jeg er kommet fra et mørkt hjørne og ud i solen. Det er som at have smidt en gammel, tung, våd frakke. Jeg forstår simpelthen ikke, mit liv er blevet så anderledes og rart. Jeg har været her 5 gange. Min krop er i live. Jeg lever i stedet for at overleve. Vivi, du er for vild.”
Line
“Det har kort sagt været den vildeste luksus at være på retreat hos Vivi. At få alle (fantastisk lækre) måltider serveret. Bare at have ro og tid. At slukke for al teknologi. At få healing, massage og yogaundervisning. Alle burde have privilegiet af at opleve det.”
Sarasiff Kjærgård
Service Design Lead
“Tusinde tak for din gode behandling af min angst. Jeg vil fortælle dig, at det allerede har hjulpet, og du har givet mig nogle vigtige redskaber med på vejen, som jeg helt sikkert kan bruge. Denne anbefaling kommer lige fra hjertet, og det hele er fuldt fortjente ord."
Clara

Booking

Book Tid på Fyn eller Østerbro

Du kan modtage dine sessioner – samtaleterapi og healing, samt omsorgsmassage – enten på Fyn eller Østerbro:

Jeg er i København 3 dage hver måned, så skriv gerne til mig mht. datoer på Østerbro.

Du kan bestille tid til dagstimerne på hverdage.

Der anbefales et forløb på minimum fem sessioner.