Bliv Glad For Livet

Udtalelser

Det Siger Mine Klienter

Klient Udtalelser

“Du må ikke spørge mig hvad det er hun gør, hende Vivi. Men jeg kan sige dig så meget; hun kan noget. Hun er som er som en maggiterning af kærlighed og lys. Ideerne står nu i kø. Min livsenergi har fået et skud vitaminer. Proppen i mig er væk og jeg føler igen at jeg har forbindelse med mig selv, mine rødder, mine ønsker, det som er godt for mig og ikke mindst min kreativitet. “
Kirk Rønler
Forfatter, Datingekspert & Sexolog
Jeg følte det som om der var en prop i mig

Jeg har i efteråret 2017 kunnet mærke at 2018 ville blive et år med forandring. Jeg har haft det som om at ’18 ville blive et år hvor jeg høstede, mere end at så.

Et år med et hamskifte.

Hvor noget ville være markant anderledes i mig.

Uden at jeg vidste præcis hvad.

Men samtidig havde jeg det også underligt, stramt, spærret inde, låst, fastspændt-agtigt, da jeg kom ned til Vivi. Som om der var en prop i mig. En prop der føltes som om, den sad omkring mit bryst og blokerede passage, både ned i mine ben, ned til mine rødder, min forbindelse til mig selv og en prop som blokerede en forbindelse til mine øvre chakraer, min forbindelse til det guddommelige, min intuition og også min evne til at se nyt, være kreativ og slippe.

I løbet af de dage hvor jeg er hos Vivi bliver jeg healet flere gange.

Den ene gang husker jeg så tydeligt hvordan det føles som om jeg ikke helt kan trække vejret, som om mit bryst, lige der ved brystbenet er, er løftet lidt, og som om jeg ikke helt kan få kontakt til underlaget, til mig selv og skabe flow imellem over- og underkrop.

Du må ikke spørge mig hvad det er hun gør, hende Vivi.
Eller hvordan healing fungerer som i praksis.
Det gør ikke ondt. Det føles meget kærligt og jeg kan mærke at jeg er meget tryg i processen og at Vivi har gode hænder.

Da jeg går af briksen føles det som om proppen er væk. Som om der er mere forbindelse og flow.

Det føles som om jeg popper popcorn

Den næste session med Vivi er også inklusiv healing og udover at hun healer mit haleben, som har gjort ondt i næsten ti år, så da jeg efterfølgende går en tur, er nødt til at sende hende en sms hvor jeg skriver ‘jeg føler jeg har får en hale igen og at jeg nu bare kan gå og vrikke med halen’, så healer hun også mit hoved.

Da hun starter spørger hun ind til hvordan det føles omkring mit hoved; ‘Tungt. Spændt. Som om der er sådan en stor metal-bøjle henover mit hoved, som strammer. Den er mørkegrå.’

Det er hvad jeg kan fortælle.

Imens Vivi healer mig, mister jeg al fornemmelse af tid og sted og giver mig hen til det hun kan. I fuld tillid. For hun kan noget og jeg vil ikke ‘belemre’ mit hoved, med at prøve at forstå hvad det er.

Undervejs i healingen, kan jeg mærke at det letter. At båndet fjerner sig.
Med det fulgte også en sårbarhed, for jeg følte mig lige pludselig meget åben.

Og lige der midt på briksen, en eftermiddag tror jeg det var, i hænderne på en kvinde, jeg bare vidste at jeg kunne have tillid til, begynder jeg at grine.

Vivi spørger hvad jeg mærker?

‘Mit hoved popper. Det er som om toppen af mit hoved er blevet til en popcornsmaskine og nu popper små fine hvide popcorn ud af hovedet på mig.’

Og sådan har det været siden.
At ideerne står i kø.
Min livsenergi har fået et skud vitaminer.
Proppen i mig er væk og jeg føler igen at jeg har forbindelse med mig selv, mine rødder, mine ønsker, det som er godt for mig og ikke mindst min kreativitet.

Jeg kan ikke forklare hvad der er sket.
Men jeg kan sige dig så meget; hun kan noget. Hende Vivi. Som er som en maggiterning af kærlighed og lys og hun rør mig. Rør noget i mig. Forandrer noget.

Tak Vivi!

Forestil dig at være så presset, at du slet ikke opdager at du går 30% over dit omsætningsmål for et helt år! 
Tillæg så en dyb sorg, et dødsfald og et brud med kærligheden. 

Sådan var mit liv, da jeg sagde ja til tre dage hos Vivi Schmidt på Vedelshavegaard på Nordfyn. 

Jeg var færdig. Og græd mig i søvn ofte, fordi jeg var så træt og følte at jeg ikke havde mere at give.

Jeg vidste ikke helt hvad jeg sagde ja til.
Bare at det var tre dage med overnatning, at jeg skulle være der alene og at det var en blanding af stilhed, behandlinger og samtaler.

Det var en veninde der havde anbefalet mig Vivi. Nogen gange er det som om, andre bedre kan se, hvad der foregår i vores liv, end os selv.
Sådan er det i hvert fald tit for mig, når jeg ender i Hamsterhjulet, hvor jeg tror at den eneste løsning er at løbe hurtigere, sove mindre og arbejde hårdere.

Som sendt fra himlen dukkede Vivi Schmidt op og uden tøven sagde jeg ja og glemte i mellemliggende periode, indtil jeg skulle afsted, alt om hvad der ventede mig.

Den 3. januar pakkede jeg min taske og vendte snuden mod Fyn.
Motorvejens asfalt forsvandt under bilen, træer susede forbi vinduerne og himlen pakkede mig ind i hvide skyer, alt imens ét spørgsmål blev ved med at dukke op.
Et Vivi havde stillet mig i telefonen;

"Hvad kunne du tænke dig, at få ud af at være her?"

Et fuldstændig reelt spørgsmål.
Som havde luret i mit baghovedet, men som ikke havde noget svar.

Da jeg drejer ind på den sidste vej, en lille asfaltvej mærker jeg en uro i mig, en sitren – som det vakuum der nogen gange opstår i mig på tærsklen imellem ønsket og behovet om at slappe af og finde ro og det reelle tempo indeni mig.

Jeg kører ind igennem porten på Vedelshavegaard og sammen med en masse puttegokhøns, kommer Vivi mig i møde.
Hun ser sød ud.
Ligner en maggi terning af ro og kærlighed på én gang og med ét kan jeg mærke, at her må jeg overgive mig og lade en anden tage styringen i de næste par dage.

Måske verdens fineste lille hus – bare til mig! 

Vedelshavegaard er en trelænget gård, hvor den ene længe er til mig. En hel længe indrettet med naturen som kompas og hygge og omsorg som fokus.
Her er bløde betongulve at gå på, sutsko til fusserne og en brændeovn der sagte buldrer og byder mig velkommen.
Levende lys, bløde velourpuder og en gyngestol foran brændeovnen danner rammen om tre dage, bare til mig.

Jeg går aldrig med ur og for første gang nogensinde har jeg ladet min computer blive hjemme. Min telefon er slukket og jeg har kun en enkelt krimi med, fordi jeg elsker at lade tiden passere imens jeg selv lader fantasien sætte billeder på det jeg læser.

Ellers er der ikke andet.

Intet tv. Radio eller andet der kan dulme og slukke følelserne i mig.

Bare mig. Tiden. Og Vivi.

Nå ja, og puttegokhønsene – som ikke bare er høns, men glade høns på landet.

“Nogle behandlere kommer man tilbage til – også selvom man ikke helt forstår, hvad de laver. Vivi af en af dem – for mig. Jeg har det altid bedre bagefter. Føler mig mere “samlet”, og har mere ro og følelsen af, at noget er “klikket på plads”. Og jeg bliver kreativ og produktiv af det. Jeg har været på mange dejlige hoteller, skriveretreats, spa-steder, bed & breakfasts osv. Men intet sted som Vivis på Fyn…“
Pernille Melsted
Forfatter, Workshopleder & “Skyggeekspert”

Jeg har tidligere fået behandlinger hos Vivi i København (hvor hun er to dage om måneden). Fx har jeg brugt hende i situationer, hvor jeg har tumlet med et særligt problem, som jeg måske har arbejdet med terapeutisk, men har haft brug for at få “på plads i kroppen”, andre gange for at blive groundet før en stor workshop.

Kroppen og skyggen

Jeg er meget glad for al slags kropsarbejde – især fordi det er noget, jeg ikke selv forstår mig på, og fordi jeg kan mærke (ikke nødvendigvis forstå hvorfor) at det virker.

Kroppen husker, lagrer og bærer på mange måder også på vores skygge. Både det fortrængte, negative vi ikke har villet (eller kunnet) forholde os til – og det uforløste, positive, vi endnu ikke har haft modet til at åbne op for.

Kroppen kan være spændt og lukket. Og kroppen kan – med den rette behandling og behandler – løsnes op, så alt fra kreativitet, seksualitet og fastfrosne følelser tøer op og flyder frit igen.

Nogle behandlere kommer man tilbage til – også selvom man ikke helt forstår, hvad de laver. Vivi af en af dem – for mig.

Vivi kalder selv det hun tilbyder for healing (og samtaleterapi). Alle mine behandlinger har været forskellige, men fælles er at man (efter man har talt sammen om, hvad der foregår i ens liv lige nu) ligger (påklædt) på briksen med lukkede øjne og så gør Vivi det, hun nu gør (som jeg ikke ved hvad er, fordi jeg har lukkede øjne 🙂

Hun arbejder med åndedrættet, holder hænderne forskellige steder over eller på ens krop, hun stryger nogle gange, nogle gange taler hun, andre gange er hun helt stille eller siger en lyd (ja, don’t ask). Nogle gange er jeg spontant brudt ud i gråd, andre gang mærker jeg bare en enorm varme fra hendes hænder og nogle gange falder jeg i søvn.

Men jeg har det altid bedre bagefter. Føler mig mere “samlet”, og har mere ro og følelsen af, at noget er “klikket på plads”.

Og så prøvede jeg denne gang en helt særlig massage, som Vivi kalder omsorgsmassage, og som burde være obligatorisk for alle mennesker. Her er man afklædt (men beholder trusser og top på), og bliver så “puttet” i et lagen. Selve massagen består kun af blide strøg og berøringer. Fx blev jeg holdt blidt om hovedet (som en baby), og på fødderne … og jeg kan ikke beskrive, hvor vidunderligt det er.

Omsorgsmassage er ifølge Vivi en massageform, der oprindeligt er udviklet til handicappede og ældre, der har brug for berøring (du har sikkert hørt om begrebet “hudsult”… ellers google det). Men det er en massage, som jeg kun kan forstille mig, at alle mennesker vil nyde. Den er ekstremt afstressende, beroligende og, ifølge Vivi, så øges kroppens oxytocinhormon (“kærlighedshormonet”) langt mere under omsorgsmassage end under almindelig sportsmassage.

Jeg var blød som smør bagefter. Fuldstændig smeltet.

Og det der var særligt dejligt, var at jeg ikke skulle op på cyklen bagefter og cykle dizzy gennem byen, men bare kunne sætte mig foran brændeovnen og døse videre … og spise aftensmad, som Vivi serverede på en bakke til mig.

Jeg har været på mange dejlige hoteller, skriveretreats, spa-steder, bed & breakfasts osv. men intet sted som Vivis på Fyn.

For det, der er helt, helt særligt her er, at… du er her alene.

Det er dét, der er så luksuriøst. Hvor tit har du en anden persons opmærksomhed – kun på dig – i tre dage?

Du møder ingen andre – end dig selv

Vivi giver healing og massage, men det hun dybest giver dig er sit totale nærvær.

Du er den eneste gæst.

Sengetøjet er skiftet – kun til dig.
Der bliver tændt op i brændeovnen om morgenen – kun for dig.
Der bliver tændt stearinlys – kun for dig.
Maden bliver lavet og serveret på en bakke – kun til dig.

Og det føles både smukt og rørende.

Nærvær er en luksus, der er mere dyrebar end guld, these days. Vi vil allesammen gerne have mere af det, være bedre til det, og alligevel har vi så svært ved at give det til os selv. Fordi … hverdagen, du ved.

Når man checker ind hos Vivi, checker man ind i en nærværsboble.

På andre retreats og spa’er er der andre mennesker. Her er der kun dig. Og den eneste, Vivi tager sig af, er dig.

Du bor – alene – i en længe på 110 kvm, som Vivis mand selv har restaureret og som er indrettet enkelt, men fuld af sjæl og med gamle møbler og ting, de har fundet i forskellige rum på den oprindelige Vedelshavegård.

Vivi og hendes mand og to børn bor i huset ved siden af.

Maden bliver serveret for dig på det tidspunkt, der passer dig bedst. Og du spiser den, hvor det passer dig bedst.

Og så må jeg bare give min mor ret, når hun siger, at man altid kan smage om mad er lavet med kærlighed.

Vivis mad smager vidunderligt. Den er simpel, økologisk og vigtigst af alt hjemmelavet – kun til dig. Vivi fortalte mig, at det nærmest er meditation for hende at lave mad til sin gæst. Telefonen bliver slukket og det er kun det, hun fokuserer på.

Nærvær igen. I hver eneste detalje.

Nærvær smager. Og er meget nærende, skulle jeg hilse og sige.

Nærvær skaber kreativitet og flow

Det er faktisk den primære grund til at jeg ofte tager væk. Og til at jeg ved, at det ikke kun er godt for mig, men faktisk også en god investering.

Jeg bliver kreativ og produktiv af det.

Normalt arbejder jeg hjemmefra, men hvis jeg skal i gang med noget nyt, tager jeg ofte væk i nogle dage for at fordybe mig – og undgå overspringshandlinger (som at kunne sætte en vask over). Fx hvis jeg skal starte på en bog, skrive et nyt kursus eller læse nogle særlige fagbøger.

Så er det kun den ene ting jeg laver, mens jeg er væk.

Og når jeg samtidig med at jeg er væk hjemmefra får tid til at komme “hjem” i min krop, begynder min kreativitet at flyde på en helt anden måde. Ordene strømmer lettere. Det er som om, at jeg skriver fra et mere rent sted og jeg er mere klar og kompromisløs i forhold til hvad jeg vil.

Mens jeg var hos Vivi fik jeg færdiggjort dette nye forløb, som jeg har arbejdet på længe – men var gået i stå med på grund af flyttestress, jul og almindelig travlhed og dagligdagsafvikling.

De bedste hilsner,
Pernille

Jeg har tidligere fået behandlinger hos Vivi i København (hvor hun er to dage om måneden). Fx har jeg brugt hende i situationer, hvor jeg har tumlet med et særligt problem, som jeg måske har arbejdet med terapeutisk, men har haft brug for at få “på plads i kroppen”, andre gange for at blive groundet før en stor workshop.

 

Kroppen og skyggen

Jeg er meget glad for al slags kropsarbejde – især fordi det er noget, jeg ikke selv forstår mig på, og fordi jeg kan mærke (ikke nødvendigvis forstå hvorfor) at det virker.
Kroppen husker, lagrer og bærer på mange måder også på vores skygge. Både det fortrængte, negative vi ikke har villet (eller kunnet) forholde os til – og det uforløste, positive, vi endnu ikke har haft modet til at åbne op for.

Kroppen kan være spændt og lukket. Og kroppen kan – med den rette behandling og behandler – løsnes op, så alt fra kreativitet, seksualitet og fastfrosne følelser tøer op og flyder frit igen.

 

Nogle behandlere kommer man tilbage til – også selvom man ikke helt forstår, hvad de laver. Vivi af en af dem – for mig.

 

Vivi kalder selv det hun tilbyder for healing (og samtaleterapi). Alle mine behandlinger har været forskellige, men fælles er at man (efter man har talt sammen om, hvad der foregår i ens liv lige nu) ligger (påklædt) på briksen med lukkede øjne og så gør Vivi det, hun nu gør (som jeg ikke ved hvad er, fordi jeg har lukkede øjne 🙂

Hun arbejder med åndedrættet, holder hænderne forskellige steder over eller på ens krop, hun stryger nogle gange, nogle gange taler hun, andre gange er hun helt stille eller siger en lyd (ja, don’t ask). Nogle gange er jeg spontant brudt ud i gråd, andre gang mærker jeg bare en enorm varme fra hendes hænder og nogle gange falder jeg i søvn.

 

Men jeg har det altid bedre bagefter. Føler mig mere “samlet”, og har mere ro og følelsen af, at noget er “klikket på plads”.

 

Og så prøvede jeg denne gang en helt særlig massage, som Vivi kalder omsorgsmassage, og som burde være obligatorisk for alle mennesker. Her er man afklædt (men beholder trusser og top på), og bliver så “puttet” i et lagen. Selve massagen består kun af blide strøg og berøringer. Fx blev jeg holdt blidt om hovedet (som en baby), og på fødderne … og jeg kan ikke beskrive, hvor vidunderligt det er.

 

Omsorgsmassage er ifølge Vivi en massageform, der oprindeligt er udviklet til handicappede og ældre, der har brug for berøring (du har sikkert hørt om begrebet “hudsult”… ellers google det). Men det er en massage, som jeg kun kan forstille mig, at alle mennesker vil nyde. Den er ekstremt afstressende, beroligende og, ifølge Vivi, så øges kroppens oxytocinhormon (“kærlighedshormonet”) langt mere under omsorgsmassage end under almindelig sportsmassage.

 

Jeg var blød som smør bagefter. Fuldstændig smeltet.

 

Og det der var særligt dejligt, var at jeg ikke skulle op på cyklen bagefter og cykle dizzy gennem byen, men bare kunne sætte mig foran brændeovnen og døse videre … og spise aftensmad, som Vivi serverede på en bakke til mig.

 

Jeg har været på mange dejlige hoteller, skriveretreats, spa-steder, bed & breakfasts osv. men intet sted som Vivis på Fyn.

 

For det, der er helt, helt særligt her er, at… du er her alene.

 

Det er dét, der er så luksuriøst. Hvor tit har du en anden persons opmærksomhed – kun på dig – i tre dage?

 

Du møder ingen andre – end dig selv
Vivi giver healing og massage, men det hun dybest giver dig er sit totale nærvær.

 

Du er den eneste gæst.

 

Sengetøjet er skiftet – kun til dig.

 

Der bliver tændt op i brændeovnen om morgenen – kun for dig.

 

Der bliver tændt stearinlys – kun for dig.

 

Maden bliver lavet og serveret på en bakke – kun til dig.

 

Og det føles både smukt og rørende.

 

Nærvær er en luksus, der er mere dyrebar end guld, these days. Vi vil allesammen gerne have mere af det, være bedre til det, og alligevel har vi så svært ved at give det til os selv. Fordi … hverdagen, du ved.

 

Når man checker ind hos Vivi, checker man ind i en nærværsboble.

 

På andre retreats og spa’er er der andre mennesker. Her er der kun dig. Og den eneste, Vivi tager sig af, er dig.

 

Du bor – alene – i en længe på 110 kvm, som Vivis mand selv har restaureret og som er indrettet enkelt, men fuld af sjæl og med gamle møbler og ting, de har fundet i forskellige rum på den oprindelige Vedelshavegård.

 

Vivi og hendes mand og to børn bor i huset ved siden af.

 

Maden bliver serveret for dig på det tidspunkt, der passer dig bedst. Og du spiser den, hvor det passer dig bedst.

 

Og så må jeg bare give min mor ret, når hun siger, at man altid kan smage om mad er lavet med kærlighed.

 

Vivis mad smager vidunderligt. Den er simpel, økologisk og vigtigst af alt hjemmelavet – kun til dig. Vivi fortalte mig, at det nærmest er meditation for hende at lave mad til sin gæst. Telefonen bliver slukket og det er kun det, hun fokuserer på.

 

Nærvær igen. I hver eneste detalje.

 

Nærvær smager. Og er meget nærende, skulle jeg hilse og sige.

 

Nærvær skaber kreativitet og flow

Det er faktisk den primære grund til at jeg ofte tager væk. Og til at jeg ved, at det ikke kun er godt for mig, men faktisk også en god investering.

 

Jeg bliver kreativ og produktiv af det.

 

Normalt arbejder jeg hjemmefra, men hvis jeg skal i gang med noget nyt, tager jeg ofte væk i nogle dage for at fordybe mig – og undgå overspringshandlinger (som at kunne sætte en vask over). Fx hvis jeg skal starte på en bog, skrive et nyt kursus eller læse nogle særlige fagbøger.

Så er det kun den ene ting jeg laver, mens jeg er væk.

 

Og når jeg samtidig med at jeg er væk hjemmefra får tid til at komme “hjem” i min krop, begynder min kreativitet at flyde på en helt anden måde. Ordene strømmer lettere. Det er som om, at jeg skriver fra et mere rent sted og jeg er mere klar og kompromisløs i forhold til hvad jeg vil.

 

Mens jeg var hos Vivi fik jeg færdiggjort dette nye forløb, som jeg har arbejdet på længe – men var gået i stå med på grund af flyttestress, jul og almindelig travlhed og dagligdagsafvikling.

 

De bedste hilsner
Pernille

Læs mindre Læs mere
Vivi, du har en helt fantastisk energi og ro. Du har fra første dag set mit potentiale og understøttet mig til udvikling og voksende selvbillede. Du har hjulpet mig til at tage beslutninger og udføre dem i livet på en måde, der er i overensstemmelse med mine værdier og livsmål. Du besidder en helt special kraft og indsigt, og deler ud af den generøst med største respekt og kærlighed. Jeg er meget taknemmelig for at være i din energi – den løfter alt til en højere frekvens til gavn for mennesker og jord. TAK 🙏🏼❤️🍀☀️
Christina Augustesen
Visual Artist

Har haft nogle skønne og stærke oplevelser hos Vivi! Dybtliggende behov har fået anerkendelse og plads! Vigtige beslutninger er blevet landet, og de er med power blevet søsat!

Juhuuuuu… Tak for dig Vivi!

“Efter at have arbejdet som topchef i mange år, besluttede jeg at stoppe i en relativ ung alder og fandt ud af, at tomrummet var større end forventet, derfor besluttede jeg mig for at kontakte Vivi. Healingen var for mig helt unik og har givet mig en indre ro.”
Keld

Jeg har gået hos Vivi, og hun har skabt klarhed over, hvad jeg skal fokusere på, og hvad der skaber værdi for mig.

Efter at have arbejdet som topchef i mange år, besluttede jeg at stoppe i en relativ ung alder og fandt ud af, at tomrummet var større end forventet, derfor besluttede jeg mig for at kontakte Vivi.

Kombinationen af samtale og healing er unik, først får man talt om hvad der skal fokuseres på, og her er Vivi fantastisk til at lytte og konkludere på, hvad der skal arbejdes videre med, allerede efter første gang fik jeg meget med hjem og efter et par gange var jeg klædt på til at forsætte mit “nye” liv.

Healingen var for mig helt unik og har givet mig en indre ro.

Så tak for Vivi og hendes professionelle holdning til at hjælpe.

“Vivi har fyret op i brændeovnen, og her er trygt og smukt. Hun lægger sine hænder på min mave og bryst. Jeg føler, at min krop går i opløsning og bliver lysende energi, som Vivi holder fast i. Mit hoved er klart uden en eneste tanke, bare at jeg er. Et med alting i dette øjeblik. Da jeg kommer tilbage, er jeg fri og så let som aldrig før.”
Eva Marie Storm
Art and Living by Eva Marie Storm

På vej til Vivi.
Turen er regnfuld og trafikken tæt, da jeg kører mod Fyn, fyldt med forventning, men også altid med en lille modstand i mig. Kan jeg tro på det? Hvad vil du egentlig derovre? Hvad synes Vivi egentlig om dig? Men mit formål er klart, jeg siger det, jeg skal, og det går, som det går.

Vivi har fyret op i brændeovnen, og her er trygt og smukt. Hun er klædt i gråt og har lysende øjne. Vi sidder overfor hinanden og starter med en kop te. Vi trækker vejret dybt, og hun laver en kort meditation. Jeg fortæller lidt, og Vivi stiller spørgsmål. Jeg fortæller bl.a. om en drøm, jeg har haft. Vi dykker ned i den sammen. Den giver så megen mening og hjælper til, at jeg forstår, hvad jeg skal satse på fremover.

Vivi kommer med forslag til, hvordan jeg kan komme videre med mit skriveprojekt, og hvordan jeg hele tiden skal tage udgangspunkt i mig selv og ingen andre.

Derefter healer Vivi mig på briksen. Jeg har ingen modstand overhovedet. Ren overgivelse og tro. Får noget nederst i maven. En slags knude, knolde, som jeg ikke har mærket før. Jeg får noget i halsen og må rømme mig.

Vivi lægger sine hænder på mave og bryst. Jeg føler, at min krop går i opløsning og bliver lysende energi, som Vivi holder fast i. Mit hoved er klart uden en eneste tanke, bare at jeg er. Et med alting i dette øjeblik. Jeg ligger på det varmeste tæppe, uden at brænde mig. Jeg smiler let og føler mig vægtløs. Et utroligt velvære, som jeg ikke ved, hvor længe varer, men da jeg kommer tilbage, er jeg fri og så let som aldrig før.

Tak, kære Vivi, for endnu en healende oplevelse.

“Det Vivi kan er ubeskriveligt! Med lige dele faglighed og varmt nærvær kommer hun helt ind til der, hvor gaven ligger begravet, og hjælper dig med at pakke den op og se, at du ER hel, du ER elsket og alt er godt…”
Elenah Levante
Digital Konceptudvikler & Tekstforfatter

Vivi er den fødte healer, og formår ved sit kompromisløse nærvær, dybde og kærlige væsen at komme helt bag om alle facader på en tryg måde. De varmeste anbefalinger, hvis du har ondt i livet eller kan mærke, at du er klar til at opgradere og tage dit liv til det næste niveau.

Tak for dig, Vivi!

“Jeg husker, at jeg efter den første healing havde en følelse af at være faldet i hak, være kommet “hjem” i mig selv. Livskrisen mærkede jeg ikke mere til, tværtimod. Jeg har aldrig oplevet noget, der gik så effektivt ind og på så kort tid gjorde så stor en forskel, som Vivis behandlinger.”
Senay Jensen
Yogalærer & Medstifter af Nordisk Yogafestival

Det var en livskrise, der fik mig til min første healing og samtale ved Vivi. Jeg havde været i en del forskellige terapeutiske sammenhænge forinden: Organisk psykoterapi i grupper, individuel terapi og flere former for alternativ behandling. – Alt sammen i en søgen efter en balance i livet som aldrig indfandt sig. Faktisk gik jeg mere eller mindre fra den ene livskrise til den næste.

Hos Vivi oplevede jeg ikke alene at blive mødt i øjenhøjde og føle mig tryg fra første øjeblik. Jeg oplevede også, at jeg kunne dele det allermest sårbare. Vivi formåede at åbne op for min egen evne til at favne det sårbare i mig, allerede ved det første besøg. Det gav mig en utrolig oplevelse af at være robust og beskyttet, midt i min sårbarhed.

Jeg husker, at jeg efter den første healing havde en følelse af at være faldet i hak, være kommet “hjem” i mig selv.

Livskrisen mærkede jeg ikke mere til, tværtimod.

Min tidligere halvængstelige grundtilstand blev på kort tid, sammen med Vivi, vendt til mod og power. Jeg har ikke alene fået modet til at leve af min passion, men jeg tør sætte mig selv i spil på en ny måde og igen og igen kaste mig (langt) udover komfortzonen.

Jeg har aldrig oplevet noget, der gik så effektivt ind og på så kort tid gjorde så stor en forskel, som Vivis behandlinger.

På baggrund af dette vil jeg gerne anbefale Vivi til enhver, der har en fornemmelse af, at livet kunne blive endnu rigere…. en følelse af ikke at leve sit fulde potentiale, eller som slet og ret har brug for at finde vejen hjem.

“Jeg har siden besøget hos Vivi haft den dejligste ro i maven. Og mit hjerte er lettere. Jeg har haft meget sorg derinde og ved rent intellektuelt godt, at det er lukket af angst, men hvad kan man gøre? Man kan besøge Vivi, for det kan jeg varmt anbefale.”
Christina Wedel
Personal Shopper & Stylist

Min veninde Vivi Schmidt har jeg kendt i over 22 år. Vi mødte hinanden på TV, hvor vi begge sminkede og jeg var stylist. Det var venskab ved første blik. Vi kender hinandens historie og børn og mænd, og jeg holder uendeligt meget af hende.

Hun har altid haft en sjette sans. For mange ting. Hun er rolig og klog og taler stille og jysk og er skøn.

For vel snart 5 år siden begyndte hun at kigge på den sjette sans. Begyndte at træne den, og har nu her 5 år senere en fin klinik/smukt bondehus med behandlinger på hendes og hendes mand Carstens gård på Fyn.

I sidste uge skulle jeg overnatte i det lille Anneks, og det var pludselig tid til, at jeg skulle heales. Ikke det store rabalder: – Skal du heales? – Hvad tid? – Kl. 15.30. – Ok…

Jeg havde ikke prøvet at få healing/samtaleterapi af Vivi før. Ikke fordi jeg ikke ville eller turde. Det har simpelthen bare ikke været tid, før i onsdags. Jeg er blevet healet før. Af en anden god veninde, af hendes papfar og så en clairvoyant/ et medium, jeg brugte fra jeg var 30 til ca. 40 år. Han hed Jan Jordheim, og var mit evige lys og en uendelig hjælp i min vej igennem mit liv som enlig mor til 2 små og en masse bump på vejen. Han døde pludselig, og det var en stor sorg.

Jeg betragter mig selv som et spirituelt menneske, men allerede når jeg skriver det, lyder det som en floskel. Lad os bare sige, jeg er ret kynisk overfor mange af de “alternative” bevægelser, der findes. Men healing har altid duet for mig.

Jeg glædede mig hele vejen tilbage fra Horsens, hvor jeg havde holdt foredrag om at ville livet rigtigt meget, om stil og hvordan man griber sin karriere an, når man er ung og netop skal i gang med alt det førnævnte.

Jeg ankom på Vedelshavegård, som deres sted hedder, og der var tændt op i pejsen. Vi drak te og snakkede lidt om forløbet, og jeg spurgte, hvad der egentlig skulle ske. Jeg kunne mærke, at hun ikke var min veninde lige der. Vivi er meget stærk på en smuk og blid måde. Og jeg blev blød og ydmyg og rolig.

Jeg lagde mig på en briks, fik tæpper på og rundt om fødderne, og et dejligt skind under knæene og lukkede øjnene.

Vi lavede 3 dyyyyybe vejrtrækninger sammen, og de skulle alle ende i en lang lyd helt nede fra maven. Allerede der tænkte jeg, dette burde man gøre noget mere. Altså trække vejret. Det er så godt, og man bliver så rolig. Jeg tror, jeg trækker vejret meget oppe i min krop og ikke nede, altså helt nede, hvor det er godt. Jeg kan huske hos Jan, der sad vi altid i en stol overfor hinanden, og inden han forsvandt helt i sin trance, sad vi bare der og trak vejret. Det havde jeg savnet, kunne jeg mærke.

Vivi står på langsiden af briksen og lægger den ene hånd på mit solar plexus og den anden på mit bryst, brystbenet lige over min kavalergang. Bum… hendes hånd på brystet føles som en KÆMPE mursten, tung tung tung, og jeg hiver efter vejret. Vivi løfter let hånden og spørger, om det er for ubehageligt, og jeg svarer nej, men det er tungt.

Jeg får langsomt vejret, og hun bevæger sine hænder henover min krop, både med berøring (meget let, nærmest flyvende) og bare i luften. Hun taler lidt, ikke meget. Man kunne inden man gik i gang havde nævnt problemer, smerter, traumer osv., og så hjælper Vivi med det specifikke problem. Jeg havde ikke nævnt noget. Ville bare have lys og ro i min krop …og måske en højere forbrænding, siger jeg med et smil.

Nu bevæger Vivi sin hånd hen over min venstre side af maven, og pludselig husker jeg en smerte, jeg har haft længe. Et jag, en masse stik, næsten som en kniv i siden, på venstre side af kroppen. Den glemmer jeg altid, indtil den er der næste gang. Den kommer tit, når jeg er stresset, og er ofte efterfulgt af hjertebanken. Min læge har gjort alt; speciallæge med kikkertundersøgelse osv. INGEN KUNNE FINDE NOGET. Den fortæller jeg nu Vivi om, og der går 10 sekunder, så dukker den op. Som om hun kalder den frem.

Den har altid føltes som en slange, som vrider sig i min venstre side. Den er kortvarig men virkelig, virkelig smertefuld. Vi taler om, hvad det betyder, og hun gør en masse ved den. Flere steder, hun holder sine hænder, er der henholdsvis iskoldt eller brændende varmt. Jeg er hele tiden rolig og tryg. En smule benovet over, at jeg nærmest er inde i mig selv og kigger rundt. Hun beder mig flere gang forstille mig, at jeg sidder i en dråbe inde i min krop og kan kigge med. Det er virkelig effektivt og ret sjovt/fascinerende.

Meget af det, vi kigger på og finder frem, er privat, men jeg havde en smuk og laaang session med Vivi, hvor jeg fik ro og lys. Mit hjerte trængte til lys, og der voksede de fineste blomster ud af det, da der nærmest åbnede sig et vindue i min venstre side under armen da Vivi var “inde og give lys”. Små forhutlede, hengemte blomster, som rejste sig langsomt, ja nærmest som var de under vand, og så strakte de sig som små kroppe mod solen. Det lyder grotesk og banalt, men det var nu sådan, det var. Og jeg vil så gerne dele det med dig.

For denne verden går hurtig… ja min gør i hvert fald. Og det er SÅ vidunderligt at tage et timeout og samtidig få sat tingene på plads. Jeg sagde flere gange til Vivi: ”Jeg har det som om, jeg er gravid”. Jeg følte det var tvillinger. Hun spurgte til en masse ting, og endelig kom jeg frem til, at det var små haletudser, nærmest som yin og yang der svømmede rundt og ikke kunne finde ro, men de insisterede på at ville være helt tætte. Efter noget tids stilhed og en masse varme fra Vivis hænder, fandt de sammen. Og jeg har siden haft den dejligste ro i maven. Og mit hjerte er lettere. Jeg har haft meget sorg derinde og ved rent intellektuelt godt, at det er lukket af angst, men hvad kan man gøre? Man kan besøge Vivi, for det kan jeg varmt anbefale.

Hun tager imod alle typer af ønsker og problemer og evt. afhængighed og ELSKER børn. Hun har haft en del børn i behandling med STOR effekt

Jeg fik også nogle kostråd og lidt vejledning om, at jeg godt kunne få ondt nogle steder dagen efter.

Jeg vågnede næste dag med noget, der kunne minde om et åbent kødsår henover mit solar plexus, hvor Vivi var rigtigt meget og arbejdede sammen med mig, da der sad en masse angst og traumer. Så snart jeg havde drukket min te og bare lige siddet med min hånd på det og husket Vivis ord, faldt det til ro, og jeg havde en skøn dag med meget blidhed og varme.

Så hvis jeg ikke kunne mærke det på selve oplevelsen og skulle have troet det var en gang hokus-pokus, ja så fik jeg da beviser nok. For hun havde på intet tidspunkt rørt eller masseret eller noget andet, der kunne have forårsaget denne smerte. Det var ren dårlig energi, der forlod mig efter en dejlig nats søvn.

“Tak er jo ikke rigtig et dækkende ord her. Det bliver bare for lidt og småt. Min krop og mit sind er i ro. Langt ind i min gamle tørlagte alkoholiske krop, kan jeg mærke, vi to får mig helt derhen, hvor jeg gerne vil.”
Connie

Som du ved, er jeg for år tilbage blevet hjulpet med Minnesotakuren, jeg er i AA, jeg har talt med mange meget dygtige og kompetente mennesker. Du er dog det mest autentiske menneske, jeg har været sammen med. Autentisk på en ren måde.

Jeg glæder mig til næste gang vi ses.

“Jeg er kommet fra et mørkt hjørne og ud i solen. Det er som at have smidt en gammel, tung, våd frakke. Jeg forstår simpelthen ikke, mit liv er blevet så anderledes og rart. Jeg har været her 5 gange. Min krop er i live. Jeg lever i stedet for at overleve. Vivi, du er for vild.”
Line
“Det har kort sagt været den vildeste luksus at være på retreat hos Vivi. At få alle (fantastisk lækre) måltider serveret. Bare at have ro og tid. At slukke for al teknologi. At få healing, massage og yogaundervisning. Alle burde have privilegiet af at opleve det.”
Sarasiff Kjærgård
Service Design Lead

Jeg har været på et tre-dages retreat hos Vivi på Vedelshavegaard, og kan i den grad anbefale det!

Grundet et længere forløb med hjernerystelse har jeg søgt efter en mulighed for at få fuldstændig ro, omsorg og en pause fra hverdagens gøremål. Og der var et retreat på Vedelshavegaard lige, hvad jeg havde brug for.

Vivi er et varmt, kærligt, nærværende og meget omsorgsfuldt menneske – og derudover udstyret med en fantastisk æstetisk sans.

Jeg vidste at naturen er helende, men jeg havde ikke tænkt over, at andre menneskers æstetiske evner kan virke som helende omsorg. Vivi er en stor æstetiker, som formår at gøre ting smukke og skønne i en grad, så det direkte føles som omsorg. Omsorg helt ned i hvert enkelt saltkorn på den smukt anrettede mad, kreeret lige ud fra, hvad hun oplevede, jeg havde brug for. Wauww….. Og så har Vivi jo en fantastisk medspiller på denne front i den smukke natur, som Vedelshavegaard ligger i.

Det har kort sagt været den vildeste luksus at være på retreat hos Vivi. Hver morgen at vågne ved lyden af Vivi, som puslede i huset, da hun var ved at tænde op i brændeovnen, så den var dejlig varm, når jeg stod op. At få alle (fantastisk lækre) måltider serveret. Bare at have ro og tid. At slukke for al teknologi. At få healing, massage og yogaundervisning. At gå langs stranden. At sove 10 timer om natten i en lækker seng. Og jeg kunne blive ved. Dette er noget af det bedste, man kan gøre for sig selv, og alle burde have privilegiet af at opleve det.

“Tusinde tak for din gode behandling af min angst. Jeg vil fortælle dig, at det allerede har hjulpet, og du har givet mig nogle vigtige redskaber med på vejen, som jeg helt sikkert kan bruge. Denne anbefaling kommer lige fra hjertet, og det hele er fuldt fortjente ord."
Clara

Jeg har modtaget blot to behandlinger hos Vivi, men kan allerede nu mærke en tydeligere ro i mig. Som klient hos Vivi bliver du taget varmt imod, i rare omgivelser, og det er tydeligt at mærke, at Vivi er opmærksom på dig som individ og er meget omsorgsfuld. Man føler sig tryg, og det hele bliver tilrettelagt efter éns særlige behov.

Jeg kendte ikke selv meget til healing før, men er bestemt blevet glad for det efter min oplevelse med hjertehealing. Man får nogle redskaber med sig, som man kan bruge i sin almindelige hverdag, som ikke stiller de store krav til én. Derfor vil jeg mene, at healing passer til alle typer mennesker, som vil sig selv det bedste.

Hvor langt man kommer i sin healingproces afhænger af én selv, men Vivi baner vejen for dig og gør det muligt at opnå sit mål. Man går ikke derfra med samme følelse, som da man kom, og man mærker en større ro i sit sind. En følelse, som jeg kun har oplevet, efter jeg valgte at starte min behandling hos Vivi. Af samme grund kan jeg kun varmt anbefale hende, hvis nogen går rundt med en nysgerrighed for healing. Du vil ikke fortryde det!

Booking

Book Tid på Fyn eller Østerbro

Du kan modtage dine sessioner – samtaleterapi og healing, samt omsorgsmassage – enten på Fyn eller Østerbro:

Jeg er i København 3 dage hver måned, så skriv gerne til mig mht. datoer på Østerbro.

Du kan bestille tid til dagstimerne på hverdage.

Der anbefales et forløb på minimum fem sessioner.