Bliv Glad For Livet

Sessioner

Samtaleterapi, Healing, Omsorgsmassage & Meditationsaftener

Det giver en kæmpe sikkerhed og styrke, når vi ved, at vi kan stå selv og hjælpe os selv

Sessioner

Samtaleterapi & Healing

Teknikker Tilpasset Dig

Hver enkelt session er tilpasset helt til dig, og alle sessioner er forskellige, så healingen arbejder lige der, hvor du har behov. Jeg går i det, jeg kalder for nul-tilstand, hvilket betyder, at jeg ser dig og dit inderste helt klart. Intet udefra eller i mig blander sig. Jeg står til fuld rådighed for dit højeste bedste.

Forløbet er en blanding af forskellige konkrete teknikker indenfor healing og kropsterapi, den vej der er mest energi i samtalen, samt det din krop og sind er klar til at forløse.

Igennem samtaleterapien vil du for eksempel modtage forskellige værktøjer, strategier, som fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, sætninger der er gode at sige til at bakke din heling op hjemme. Det vil hjælpe dig med at tackle hverdagens problemer og udfordringer.

Er samtaleterapi og healing noget for mig?

Alle kan have glæde af en samtaleterapi og healing. Der bliver plads til at finde ro og fred i krop og sind. Sammen går vi igennem de problemer du kæmper med. Det kan være:

Et Samarbejdende Forløb

Vi vil i samarbejde finde ind til, hvad der er godt for dig, hvad der kan give dig fx ro eller energi. Det kan være alt fra ting, du kan gøre i naturen, hvad der er godt at spise, urtete-blanding jeg laver til dig, at give lyd (en lyd dybt inde fra dig, der giver vibration ud i kroppen). Alt sammen noget der giver dig en vished om, hvad du kan gøre for dig selv, så du ved, det er dig, der kan hjælpe dig næste gang noget bliver svært.

I samtaleterapien taler vi os ind til, hvad der gør dig ked af det eller hvad der blokerer dig lige nu. Vi får ofte også afdækket de situationer hvor du føler dig holdt tilbage pga. tidligere dårlige oplevelser. I samtaleterapien guider vi os frem til at finde ind til dine fastlåste følelser. Disse fastlåste følelser eller den frosne tilstand i din krop forløses så igennem forskellige metoder til kroppen, det kan være healing, EMDR, TFT, metasundhed, regenerationsterapi, lydhealing.

Sessioner

Feminin Omsorgsmassage

Hvad er omsorgsmassage?

Omsorgsmassage er til dig, der:

Massage med 100% nærvær

Du ligger på en briks med varmetæppe. Du er afklædt (men beholder trusser og evt. top på), og bliver så ”puttet” i et lagen og med tæpper over. Jeg arbejder med et område af gangen. Massagen er med 100% nærvær og en meget fin omsorg. Jeg arbejder ved at mærke mig frem, det vil sige, det ikke er sikkert højre og venstre side modtager det samme, men i stedet det de har behov for.

Selve massagen består af lette tryk, blide strygninger på hele kroppen, langsomme tag, du bliver holdt på hoved og fødder. Det er en helt vidunderlig og dyb massage, som udvider dit inderste. Du får en forståelse af din krop på ny. Du vil mærke en måde at blive rørt på, der er ekstremt afstressende, beroligende og du bliver blød som smør og helt rolig og fredfyldt.

Massagen øger kroppens oxytocinhormon med op til 50%, det betyder langtidsstresshormonet kortisol falder med tilsvarende og du vil opleve at du bliver mere åben, kærlig, tålmodig, empatisk, mild, tillidsfuld og intuitiv. Både overfor dig selv og dine relationer.

Omsorgsmassagen er kun for kvinder og varer 75 minutter.

Fordybelse

Meditationsaftener

Meditationsaftener

Meditationsaftener… 

Tekst…

Tekst…

Booking

Book Tid på Fyn eller Østerbro

Du kan modtage dine sessioner – samtaleterapi og healing, samt omsorgsmassage – enten på Fyn eller Østerbro:

Jeg er i København 3 dage hver måned, så skriv gerne til mig mht. datoer på Østerbro.

Du kan bestille tid til dagstimerne på hverdage.

Der anbefales et forløb på minimum fem sessioner.