Sådan arbejder jeg

TILLID OG RO

Jeg arbejder med samspillet mellem hjerne, hjerte og krop.

Jeg er et moderne alternativt menneske, ikke så meget hokos pokus. Helt ligetil.

Egentlig er der intet, jeg kan lære dig som sådan.

Det eneste jeg bidrager med er – at hjælpe dig med, at puste til sløret. Sløret der dækker for og adskiller dig fra sandheden om, hvem du i virkeligheden er. Den du er – i fred med dig selv.

Jeg ER lige her og jeg bliver stående, uanset hvad du kommer med. Intet er for stort eller for småt. Jeg har lavet mange års forarbejde, der gør du må bruge min genvej til dig.

Jeg er samleren. Samler dine diamanter, samler dine drømme, samler din sorg og længsel op…………. samler dig.

Jeg er skaber. Jeg skaber et åbent rum i balance, blidt, omsorgsfuldt, i tillid, nærvær, ………… så du kan udfolde dig.

Jeg er drivkraften, støtten, modet, visdommen, passionen, kærligheden – der ser dig lige der hvor du er – så du kan SE DIG.

En at følges med på din vej.

Blidt, opløftende og kærligt og mirakuløst finder vi frem til dine dybtliggende behov, giver dem plads, skaber mulighed for forandring og for at nå nye højder i din egen selvbevidsthed.

Jeg ser problemer som blokeringer. Når jeg arbejder med dig, frigives blokeringer, så energien i din krop kan flyde frit, din krop vil føles mere behagelig, fysiske smerter mindskes eller forsvinder helt.

Mange mennesker føler at sorg og smerte kun er noget negativt. Jeg betragter sorg som en mulighed for at se os selv på ny. Som at se sig selv udefra. Det er som at vågne op og se mere klart. Når vi kan se os selv klart, kan vi forstå selv det, som før var uklart. Man kan først elske og forstå noget svært, når det giver mening. Et sind, et hjerte og en krop, der får omsorg og bliver elsket, er KLAR til at hele. Først der kan man komme videre.

Samtaleterapi og healing giver dig styrke på den blideste måde. Du vil kunne opleve fred og sammenhæng fra inderst til yderst.

Du vil mærke min omsorg trygt, sandt og rigtigt, som et tæppe om dig, med mit totale nærvær og min rolige indlevelse. Jeg hjælper med at gøre dig klar og hele dig.

Når du kommer hos mig, taler vi om, hvor du er.

Vi taler os ind til det emne, vi skal arbejde med, præcis der hvor du er i dag.

Så arbejder vi på briksen, hvor du enten ligger eller sidder, og jeg står op. Briksen er varm, og du kan få tæppe på. Der er blid musik, hvis du ønsker, og der er en ro, du kun kan drømme om.

Vi starter med lange, langsomme vejrtrækninger, jeg arbejder med tryk, strygninger eller holder mine hænder stille.

Hver session er individuel, fordi jeg arbejder intuitivt.

Energi er en vigtig ting i mit arbejde med dig. Energi er det felt, der både ligger udenom dig, og inde i din krop. Du kender selv at mærke ”dårlig energi”, at være ”fyldt af energi”, at nogen ”dræner ” din energi og sidst men ikke mindst, når vi mennesker forelsker os.

Jeg arbejder med den energi, der omgiver dig og arbejder i dig. Jeg omkoder og hjælper dig, til at opløse de energetiske blokeringer, der sidder i din krop, og som forhindrer dig at leve det liv, du gerne vil leve.

Jeg har taget kurser og uddannelser indenfor:

Lymfedrænage, almindelig kosmetisk korpsmassage, bindevævsmassage, anatomi/fysiologi, bevægelses-lære, helbredende planter og urter, EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), TFT, Shiatsu massage, Coaching, strategi, samtaleterapi, regenationsterapi, Chai-Aura-Integration, drømmetydning, embryologi, kost og ernæring og meta sundhed.

 

LÆS MERE OM VIVI

RING OG BOOK EN TID