Vedelshavegård

MAGISK, LIGETIL OG ENKELT

Min mand, vores to drenge og jeg, har fået lov at være på dette fantastiske sted siden april 2010. Første gang vi så dette sted, var en bidende kold, mørk og regnfuld januar. Det hele var tilgroet, huset var faldefærdigt, stalden stod i knæ – alligevel var vi forelskede fra første sekund.

Vedelshave ligger på en istidskam, mange mennesker og dyr har haft deres gang her, bl.a. er Nordeuropas ældste vildhest fundet på marken.

Et helt specielt lys skinner over området, de store flere hundrede år gamle træer taler i vinden, søerne genspejler himmelen, vandet risler fra sø til sø. Vi er omgivet af et rigt dyreliv med ænder, spætte, ugle, hejre, dåvildt, ræv, hare, høns, katte osv.

Energien på Vedelshavegård er noget helt særligt. Den er magisk, ligetil og enkel. Det er som om, at hvert enkelt menneske bliver omkranset af omsorg, ro, beskyttelse, enhed, energi, glæde og samtidig appellerer det til healende, transformerende fællesskab.

Ring og hør nærmere om at leje dig ind

En dag for 8 år siden, sad jeg på en trappesten. Solen skinnede, teen var varm, mine kinder var røde og min krop var i vigør efter havearbejde. Jeg følte, jeg var kommet hjem. Det var en eksplosion i min krop, en kæmpe udvidelse og en stor ro. Ikke mere haste afsted, ikke mere løbe, ikke mere søgen, det hele var/er lige her.

Lige der, blev jeg også klar over, jeg skulle hjælpe andre med at finde hjem, hjem på alle plan. Jeg kunne også mærke, der ikke var en mulighed for ikke at give efter for det. Den følelse er helt ubeskrivelig for mig. Noget dybt i mig blev tydeligt. Som et slør der løfter sig.

For at være helt ærlig, havde det ikke været et ønske eller noget, jeg havde drømt om. Jeg var makeupartist og stylist, jeg lavede noget på det ydre. Og det var jeg rigtig god til. Arbejdet med det inderste, energien, det spirituelle var ikke nyt for mig. På det tidspunkt havde jeg allerede i mange år set rigtig meget indad i mig. Det kom noget bag på mig med den besked om – AT JEG SKULLE VEJLEDE ANDRE. Lidt en blanding af at få revet tæppet væk under mig og samtidig aldrig at have haft et smukkere at stå på.

Mit første spørgsmål var: ”Nå, ja men ok, hvordan gør jeg så det”? Svaret kom prompte:  ”Du må ikke tage en uddannelse lige nu, du må ikke læse bøger, du skal lære at stole på det, der kommer fra dig, din intuition og din forbindelse. Du skal starte med prøvekaniner”. Øhhhhhhhh gisp. Ingen uddannelse, hvad så med det diplom! Kaniner, hvordan finder jeg dem, osv. Alt muligt begrænsende kom op i mit kære, beskyttende hoved. Heldigvis kom ”kaninerne” næsten af sig selv, mange af de ”kaniner” kommer stadig. TAK til jer! Nu har jeg haft hundredvis af samtaleterapier og healinger.

Vedelshavegård er mit paradis, og som flere siger ”Paradis på jord”.

Velkommen!

Happiness is an inside job