Sådan arbejder jeg

TILLID OG RO

 

Jeg er helbreder, som helbreder arbejder med samspillet mellem hjerne, hjerte og krop.

Jeg er et moderne alternativt menneske, ikke så meget hokos pokus. Helt ligetil.

Egentlig er der intet, jeg kan lære dig som sådan.

Det eneste jeg bidrager med er – at hjælpe dig med, at puste til sløret. Sløret der dækker for og adskiller dig fra sandheden om, hvem du i virkeligheden er. Den du er – i fred med dig selv.

Jeg ER lige her og jeg bliver stående, uanset hvad du kommer med. Intet er for stort eller for småt. Jeg har lavet mange års forarbejde, der gør du må bruge min genvej til dig.

Jeg er samleren. Samler dine diamanter, samler dine drømme, samler din sorg og længsel op…………. samler dig.

Jeg er skaber. Jeg skaber et åbent rum i balance, blidt, omsorgsfuldt, i tillid, nærvær, ………… så du kan udfolde dig.

Jeg er drivkraften, støtten, modet, visdommen, passionen, kærligheden – der ser dig lige der hvor du er – så du kan SE DIG.

En at følges med på din vej.

Jeg er helbreder.

Blidt, opløftende og kærligt og mirakuløst finder vi frem til dine dybtliggende behov, giver dem plads, skaber mulighed for forandring og for at nå nye højder i din egen selvbevidsthed.

Jeg ser problemer som blokeringer. Når jeg arbejder med dig, frigives blokeringer, så energien i din krop kan flyde frit, din krop vil føles mere behagelig, fysiske smerter mindskes eller forsvinder helt.

Mange mennesker føler at sorg og smerte kun er noget negativt. Jeg betragter sorg som en mulighed for at se os selv på ny. Som at se sig selv udefra. Det er som at vågne op og se mere klart. Når vi kan se os selv klart, kan vi forstå selv det, som før var uklart. Man kan først elske og forstå noget svært, når det giver mening. Et sind, et hjerte og en krop, der får omsorg og bliver elsket, er KLAR til at hele. Først der kan man komme videre.

Samtaleterapi og healing giver dig styrke på den blideste måde. Du vil kunne opleve fred og sammenhæng fra inderst til yderst.

Du vil mærke min omsorg trygt, sandt og rigtigt, som et tæppe om dig, med mit totale nærvær og min rolige indlevelse. Jeg hjælper med at gøre dig klar og hele dig.

Når du kommer hos mig, taler vi om, hvor du er. Sproget er et stærkt healings redskab. Samtaleterapien baner vejen, ind til de ventende dele. Dele af dig, der venter på at komme til udtryk. Venter på at blive favnet, set, hørt, forstået og frisat.

Jeg har udviklet lytteteknikker, der hjælper med at finde ind til dine eventuelle blokeringer. Vi taler os ind til det emne, vi skal arbejde med, præcis der hvor du er den dag. I samtaleterapien finder de helt rigtige ord, der kan mærkes i kroppen.

Ofte spalter sproget sig, efter voldsomme oplevelser. Eller oplevelser tidligt i livet, hvor du ikke havde et sprog. Kroppen husker og i dine celler findes ordene.

Så arbejder vi på briksen, hvor du enten ligger eller sidder, og jeg står op. Briksen er varm, og du kan få tæppe på. Der er blid musik, hvis du ønsker, og der er en ro, du kun kan drømme om.

Vi starter med lange, langsomme vejrtrækninger, det bevidste åndedrag. Det er som en bølge, der arbejder i dig. Vi mennesker holder ofte vores vejr, og får heller ikke trukket vejret helt ind. Derefter arbejder jeg med tryk, stryg-ninger eller holder mine hænder stille. Du vil også opleve, jeg måske giver en tone eller, der kommer lyssprog. Det er en tone/frekvens, der skaber en vibration. Den vibration forplanter sig i dine celler, dermed heles celler og dna. Lyssprog  er ikke lineært, det er en forståelse, der går direkte i din krop.

Hver session er individuel, fordi jeg arbejder med bevidst intuition.

Energi/healing er en vigtig ting i mit arbejde med dig. Energi er det felt, der både ligger udenom dig, og inde i din krop. Du kender selv at mærke ”dårlig energi”, at være ”fyldt af energi”, at nogen ”dræner ” din energi og sidst men ikke mindst, når vi mennesker forelsker os.

Jeg arbejder med den energi, der omgiver dig og arbejder i dig. Jeg om koder og hjælper dig, til at opløse de energetiske blokeringer, blokeringer fra muligvis traumatiske oplevelser, der sidder i din krop, og som forhindrer dig at leve det liv, du gerne vil leve.  Den healing du modtager er i et felt, hvor jeg kobler mig på din energi, som en stikkontakt. Samtidig lader jeg mig fylde af en Universel energi.

Jeg uddanner mig kontinuerligt, indenfor de nyeste og videnskabelige teknikker. Jeg har taget kurser og uddannelser indenfor:

Coaching, strategi, samtaleterapi, regenationsterapi, epigenetik terapi – uddannelse fra Mark Wolynn, 10 årig Master uddannelse indenfor Chai-Aura-Integration (læren om energi i mennesket og omkring os, samt healings arbejdet med energien), anatomi/fysiologi, bevægelses-lære, sygdoms-lære, Irisanalyse, Meta sundhed, TFT, embryologi, Lymfedrænage, almindelig kosmetisk korpsmassage, bindsvævemassage, Shiatsu massage, helbredende planter og urter, kost og ernæring, EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), drømmetydning på 7 år.

 

LÆS MERE OM VIVI

RING OG BOOK EN TID