Om Vivi

MIN HISTORIE

Jeg har været makeupartist i 28 år. Jeg har haft mange menneskers ansigt mellem mine hænder. Som makeupartist bliver man hurtigt den fortrolige. Når man sidder i en stol og bliver gjort klar, ender man tit med en tæt samtale. Det var en del af mit brand, at jeg var god til at lytte og til at berolige.

Kunstnere og kreative mennesker er ofte i en anden skrøbelig dimension, og her fandt jeg efterhånden ud af, jeg havde en særlig evne. At stå og lytte og mærke de menneskers problemer og bekymringer, fik mig til at ”gå ind i” deres situation, altså at heale dem, uden at jeg på det tidspunkt selv vidste, at det var det, jeg gjorde.

Mine kunder har siden fortalt mig at de også bookede mig, fordi en urolig eller nervøs kunstner kunne komme ud af mit sminkerum og være helt blød og klar til dagens opgaver, efter at have været i hænderne på mig.

Dengang vidste jeg faktisk ikke, hvad jeg gjorde for at skabe denne ro, men nu, når jeg ser tilbage, ved jeg, at jeg formåede at se dem nøjagtig, hvor de stod, og hvordan de havde det, uden at dømme eller skabe drama. Kendte kunstnere har ofte en meget stor usikkerhed og evig frygt for at ”blive valgt fra”, og det skabte kaos og angst. Dette så jeg aldrig som noget negativt, men en del af det at være en følsom sjæl, som vi dybest set ALLE ER.

I dag har jeg behandlinger både på Vedelshavegård og i København. Jeg nyder stadig indimellem at lave makeupjobs, men har hovedsageligt travlt med mine klienter.

LÆS MERE OM, HVORDAN JEG ARBEJDER

RING OG BOOK EN TID

Vivi Schmidt terapeut