Priser og forløb

Samtalen i samspil med healingen giver helhed i sind og krop

Book tid på Østerbro eller på Fyn

Du kan modtage din samtaleterapi/healing , samt omsorgsmassage enten på Vedelshavegaard, Vedelshavevej 11, 5466 Asperup Fyn, eller på Østerbro i København på Willemoesgade 87, kld. 2100 København Ø.

Du kan bestille tid til dagstimerne på hverdage.

*SAMTALETERAPI OG HEALING ER I KOMBINATION YDERST EFFEKTIVT.

Hver enkelt session er tilpasset helt til dig, og alle sessioner er forskellige, så healingen arbejder lige der, hvor du har behov. Jeg går i det, jeg kalder for nul-tilstand, hvilket betyder, at jeg ser dig og dit inderste helt klart. Intet udefra eller i mig blander sig. Jeg står til fuld rådighed for dit højeste bedste.

Forløbet er en blanding af forskellige konkrete teknikker indenfor healing og kropsterapi, den vej der er mest energi i samtalen, samt det din krop og sind er klar til at forløse.

Igennem samtaleterapien vil du for eksempel modtage forskellige værktøjer, strategier, som fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, sætninger der er gode at sige til at bakke din heling op hjemme. Det vil hjælpe dig med at tackle hverdagens problemer og udfordringer.

Vi vil i samarbejde finde ind til, hvad der er godt for dig, hvad der kan give dig fx ro eller energi. Det kan være alt fra ting, du kan gøre i naturen, hvad der er godt at spise, urtete-blanding jeg laver til dig, at give lyd (en lyd dybt inde fra dig, der giver vibration ud i kroppen). Alt sammen noget der giver dig en vished om, hvad du kan gøre for dig selv, så du ved, det er dig, der kan hjælpe dig næste gang noget bliver svært.

Alle kan have glæde af en samtaleterapi og healing. Der bliver plads til at finde ro og fred i krop og sind. Sammen går vi igennem de problemer du kæmoer med. Det kan være:

*En følelse blokering, tristhed eller stilstand

*Stress

*Angst

*Depression

*Lære af forstå og bruge din vrede positivt

*Indre uro

*Tvivl og lavt selvværd

*Sorg og traumatiske hændelser

*Eller at finde vejen hjem i DIG

I samtaleterapien taler vi os ind til, hvad der gør dig ked af det eller hvad der blokerer dig lige nu. Vi får ofte også afdækket de situationer hvor du føler dig holdt tilbage pga. tidligere dårlige oplevelser. I samtaleterapien guider vi os frem til at finde ind til dine fastlåste følelser. Disse fastlåste følelser eller frosne tilstand i din krop forløses så igennem forskellige metoder til kroppen, det kan være healing, EMDR, TFT, metasundhed.

 

Det giver en kæmpe sikkerhed og styrke, når vi ved, vi kan stå selv og hjælpe os selv.

 

Omsorgsmassage er til dig der:

♥️ Vil mærke din krop, på en helt ny måde

♥️ Røres ved i et trygt rum, hvor du kan slappe af og læne dig ind i milde, blide og intuitive berøringer, som ikke handler om at massere spændinger væk, men om at give dig en portion kærlighed og ro igennem berøring

♥️ Trænger til at stresse af og få en mere rolig krop

♥️ Vil dyrke din feminine energi

♥️ Vil være mere mild, åben, kærlig, omsorgsfuld, nærværende og afspændt – både overfor dig selv og i dine relationer

Du ligger på en briks med varmetæppe. Du er afklædt (men beholder trusser og evt. top på), og bliver så ”puttet” i et lagen og med tæpper over. Jeg arbejder med et område af gangen. Massagen er med 100% nærvær og en meget fin omsorg. Jeg arbejder ved at mærke mig frem, det vil sige, det ikke er sikkert højre og venstre side modtager det samme, men i stedet det de har behov for.

Selve massagen består af lette tryk, blide strygninger på hele kroppen, langsomme tag, du bliver holdt på hoved og fødder.
Det er en helt vidunderlig og dyb massage, som udvider dit inderste. Du får en forståelse af din krop på ny.
Du vil mærke en måde at blive rørt på, der er ekstremt afstressende, beroligende og du bliver blød som smør og helt rolig og fredfyldt.

Massagen øger kroppens oxytocinhormon med op til 50%, det betyder langtidsstresshormonet kortisol falder med tilsvarende og du vil opleve at du bliver mere åben, kærlig, tålmodig, empatisk, mild, tillidsfuld og intuitiv. Både overfor dig selv og dine relationer.

Omsorgsmassagen er kun for kvinder og varer 75 min.

Til dig der vil have det vildeste kærligheds-, ro- & oxytocin boost.

Book tid på Østerbro eller på Fyn

Du kan modtage din omsorgsmassage enten på Vedelshavegaard, Vedelshavevej 11, 5466 Asperup Fyn, eller på Østerbro i København på Willemoesgade 87, kld. 2100 København Ø.

Du kan bestille tid til dagstimerne på hverdage.

PRIS FOR EN SESSION

Tiden for en session er 5 kvarter første gang og 1 time pr. efterfølgende.

Voksne: kr. 850,-

Børn under 12 år: kr. 450,-

Skypesession, 50 minutter: kr. 850,-  (Til dig, der er på rejse eller bor langt væk)

 3-DAGES RETREAT, for dig og kun dig!

Dette 3-dages forløb er til dig, der gerne vil have tid til virkelig at fordybe dig i at finde ind til den, du er nu og gerne vil være fremadrettet. Til dig, der vil bruge dine medfødte instinkter og din dybeste intuition. Det vil tydeligt vise din vej. Processen vil styrke dig, så du kan stå med alt det, du har mulighed for at modtage. Også fordi det ofte går rigtig hurtigt at nå dine mål. Det kræver, at vi tør tage imod.

Du kommer f.eks. onsdag middag. Du vil have hele gæstehuset for dig selv. Du kommer og får lidt til ganen og finder dig til rette.

Der bliver serveret økologisk, vegetarisk mad. (Det kan også være økologisk kød, hvis det er det, der passer til din proces).

Det hele er ligetil, og der sker kun det, din krop er klar til at arbejde med. Det gør healingen tryg og rigtig.

Når du tager hjem, vil du kunne søsætte kreative projekter, få drømme til at blive til virkelighed eller bare få gjort noget færdigt, du har bøvlet med længe.

Du vil være energifyldt, finde ind til styrke og skabe egenomsorg. Fysisk vil din krop føles sundere, stærkere og mere afslappet, og langvarige smerter vil kunne være reduceret eller være gået helt væk.

Dette er den optimale gave til dig selv, eller som årets bedste investering i dig.

PRIS FOR 3-DAGES RETREAT

Dag 1:

– Når du kommer starter vi oftest med samtaleterapi. Derefter er du på briksen, evt. siddende hvis det er bedst for dig. Du starter med åndedrætsøvelser, derefter arbejder jeg med din krop og din energi. Jeg bruger lette tryk, eller mere kontante strygninger, mere massage præget, hvis det er hvad din krop fortæller mig, den har brug for. Hvis der er behov, taler vi under healingen.

– Du skal derefter ”summe” i den energi.

– Stilhed i huset eller i naturen indtil aftensmad.

– Inden du sover, har vi igen en kort samtale.

Dag 2:

– Starter med juice, øvelser i naturen og meditation.

– Fx. kunne Senay Jensen – en fantastisk, lokal yogalærer (www.yoganesh.dk) – kommer og giver dig 1.5 times yoga.

Eller du kan vælge en Thai yoga massage. En massage med stræk og vuggende bevægelser, der skaber ro og en dyb regenererende tilstand.

– Brunch.

– Samtale og healing/massage.

– Stilhed.

– Aftensmad.

– Kort samtale eller healing.

– Sov godt.

Dag 3:

– Morgenmad

– Samtaleterapi og healing – vi samler op.

 

>>  Prisen for alt dette er kun kr. 8800,-  <<

 

Dette er den optimale gave til dig selv, eller som årets bedste investering i dig.