Det siger mine klienter

Kirk Rønler

Forfatter, datingekspert og sexolog
www.kirkronler.dk

Du må ikke spørge mig hvad det er hun gør, hende Vivi. Men jeg kan sige dig så meget; hun kan noget. Hun er som er som en maggiterning af kærlighed og lys. Ideerne står nu i kø. Min livsenergi har fået et skud vitaminer. Proppen i mig er væk og jeg føler igen at jeg har forbindelse med mig selv, mine rødder, mine ønsker, det som er godt for mig og ikke mindst min kreativitet. 

Læs mere →

Kvindelig klient hos Vivi schmidt

Christina Wedel

Personal Shopper og Stylist
www.christinawedel.dk

“Jeg har siden besøget hos Vivi haft den dejligste ro i maven. Og mit hjerte er lettere. Jeg har haft meget sorg derinde og ved rent intellektuelt godt, at det er lukket af angst, men hvad kan man gøre? Man kan besøge Vivi, for det kan jeg varmt anbefale.”

[bg_collapse view=”link-inline” color=”#F0A122″ icon=”arrow” expand_text=”Læs mere” collapse_text=”Læs mindre” ]

Min veninde Vivi Schmidt har jeg kendt i over 22 år. Vi mødte hinanden på TV, hvor vi begge sminkede og jeg var stylist. Det var venskab ved første blik. Vi kender hinandens historie og børn og mænd, og jeg holder uendeligt meget af hende.

Hun har altid haft en sjette sans. For mange ting. Hun er rolig og klog og taler stille og jysk og er skøn.

For vel snart 5 år siden begyndte hun at kigge på den sjette sans. Begyndte at træne den, og har nu her 5 år senere en fin klinik/smukt bondehus med behandlinger på hendes og hendes mand Carstens gård på Fyn.

I sidste uge skulle jeg overnatte i det lille Anneks, og det var pludselig tid til, at jeg skulle heales. Ikke det store rabalder: – Skal du heales? – Hvad tid? – Kl. 15.30. – Ok…

Jeg havde ikke prøvet at få healing/samtaleterapi af Vivi før. Ikke fordi jeg ikke ville eller turde. Det har simpelthen bare ikke været tid, før i onsdags. Jeg er blevet healet før. Af en anden god veninde, af hendes papfar og så en clairvoyant/ et medium, jeg brugte fra jeg var 30 til ca. 40 år. Han hed Jan Jordheim, og var mit evige lys og en uendelig hjælp i min vej igennem mit liv som enlig mor til 2 små og en masse bump på vejen. Han døde pludselig, og det var en stor sorg.

Jeg betragter mig selv som et spirituelt menneske, men allerede når jeg skriver det, lyder det som en floskel. Lad os bare sige, jeg er ret kynisk overfor mange af de “alternative” bevægelser, der findes. Men healing har altid duet for mig.

Jeg glædede mig hele vejen tilbage fra Horsens, hvor jeg havde holdt foredrag om at ville livet rigtigt meget, om stil og hvordan man griber sin karriere an, når man er ung og netop skal i gang med alt det førnævnte.

Jeg ankom på Vedelshavegård, som deres sted hedder, og der var tændt op i pejsen. Vi drak te og snakkede lidt om forløbet, og jeg spurgte, hvad der egentlig skulle ske. Jeg kunne mærke, at hun ikke var min veninde lige der. Vivi er meget stærk på en smuk og blid måde. Og jeg blev blød og ydmyg og rolig.

Jeg lagde mig på en briks, fik tæpper på og rundt om fødderne, og et dejligt skind under knæene og lukkede øjnene.

Vi lavede 3 dyyyyybe vejrtrækninger sammen, og de skulle alle ende i en lang lyd helt nede fra maven. Allerede der tænkte jeg, dette burde man gøre noget mere. Altså trække vejret. Det er så godt, og man bliver så rolig. Jeg tror, jeg trækker vejret meget oppe i min krop og ikke nede, altså helt nede, hvor det er godt. Jeg kan huske hos Jan, der sad vi altid i en stol overfor hinanden, og inden han forsvandt helt i sin trance, sad vi bare der og trak vejret. Det havde jeg savnet, kunne jeg mærke.

Vivi står på langsiden af briksen og lægger den ene hånd på mit solar plexus og den anden på mit bryst, brystbenet lige over min kavalergang. Bum… hendes hånd på brystet føles som en KÆMPE mursten, tung tung tung, og jeg hiver efter vejret. Vivi løfter let hånden og spørger, om det er for ubehageligt, og jeg svarer nej, men det er tungt.

Jeg får langsomt vejret, og hun bevæger sine hænder henover min krop, både med berøring (meget let, nærmest flyvende) og bare i luften. Hun taler lidt, ikke meget. Man kunne inden man gik i gang havde nævnt problemer, smerter, traumer osv., og så hjælper Vivi med det specifikke problem. Jeg havde ikke nævnt noget. Ville bare have lys og ro i min krop …og måske en højere forbrænding, siger jeg med et smil.

Nu bevæger Vivi sin hånd hen over min venstre side af maven, og pludselig husker jeg en smerte, jeg har haft længe. Et jag, en masse stik, næsten som en kniv i siden, på venstre side af kroppen. Den glemmer jeg altid, indtil den er der næste gang. Den kommer tit, når jeg er stresset, og er ofte efterfulgt af hjertebanken. Min læge har gjort alt; speciallæge med kikkertundersøgelse osv. INGEN KUNNE FINDE NOGET. Den fortæller jeg nu Vivi om, og der går 10 sekunder, så dukker den op. Som om hun kalder den frem.

Den har altid føltes som en slange, som vrider sig i min venstre side. Den er kortvarig men virkelig, virkelig smertefuld. Vi taler om, hvad det betyder, og hun gør en masse ved den. Flere steder, hun holder sine hænder, er der henholdsvis iskoldt eller brændende varmt. Jeg er hele tiden rolig og tryg. En smule benovet over, at jeg nærmest er inde i mig selv og kigger rundt. Hun beder mig flere gang forstille mig, at jeg sidder i en dråbe inde i min krop og kan kigge med. Det er virkelig effektivt og ret sjovt/fascinerende.

Meget af det, vi kigger på og finder frem, er privat, men jeg havde en smuk og laaang session med Vivi, hvor jeg fik ro og lys. Mit hjerte trængte til lys, og der voksede de fineste blomster ud af det, da der nærmest åbnede sig et vindue i min venstre side under armen da Vivi var “inde og give lys”. Små forhutlede, hengemte blomster, som rejste sig langsomt, ja nærmest som var de under vand, og så strakte de sig som små kroppe mod solen. Det lyder grotesk og banalt, men det var nu sådan, det var. Og jeg vil så gerne dele det med dig.

For denne verden går hurtig… ja min gør i hvert fald. Og det er SÅ vidunderligt at tage et timeout og samtidig få sat tingene på plads. Jeg sagde flere gange til Vivi: ”Jeg har det som om, jeg er gravid”. Jeg følte det var tvillinger. Hun spurgte til en masse ting, og endelig kom jeg frem til, at det var små haletudser, nærmest som yin og yang der svømmede rundt og ikke kunne finde ro, men de insisterede på at ville være helt tætte. Efter noget tids stilhed og en masse varme fra Vivis hænder, fandt de sammen. Og jeg har siden haft den dejligste ro i maven. Og mit hjerte er lettere. Jeg har haft meget sorg derinde og ved rent intellektuelt godt, at det er lukket af angst, men hvad kan man gøre? Man kan besøge Vivi, for det kan jeg varmt anbefale.

Hun tager imod alle typer af ønsker og problemer og evt. afhængighed og ELSKER børn. Hun har haft en del børn i behandling med STOR effekt

Jeg fik også nogle kostråd og lidt vejledning om, at jeg godt kunne få ondt nogle steder dagen efter.

Jeg vågnede næste dag med noget, der kunne minde om et åbent kødsår henover mit solar plexus, hvor Vivi var rigtigt meget og arbejdede sammen med mig, da der sad en masse angst og traumer. Så snart jeg havde drukket min te og bare lige siddet med min hånd på det og husket Vivis ord, faldt det til ro, og jeg havde en skøn dag med meget blidhed og varme.

Så hvis jeg ikke kunne mærke det på selve oplevelsen og skulle have troet det var en gang hokus-pokus, ja så fik jeg da beviser nok. For hun havde på intet tidspunkt rørt eller masseret eller noget andet, der kunne have forårsaget denne smerte. Det var ren dårlig energi, der forlod mig efter en dejlig nats søvn.[/bg_collapse]

Kvindelig klient hos Vivi schmidt

Senay Jensen

Yogalærer og medstifter af Nordisk Yogafestival
www.yoganesh.dk

“Jeg husker, at jeg efter den første healing havde en følelse af at være faldet i hak, være kommet “hjem” i mig selv. Livskrisen mærkede jeg ikke mere til, tværtimod. Jeg har aldrig oplevet noget, der gik så effektivt ind og på så kort tid gjorde så stor en forskel, som Vivis behandlinger.”

[bg_collapse view=”link-inline” color=”#f0a122″ icon=”arrow” expand_text=”Læs mere” collapse_text=”Læs mindre” ]

Det var en livskrise, der fik mig til min første healing og samtale ved Vivi. Jeg havde været i en del forskellige terapeutiske sammenhænge forinden: Organisk psykoterapi i grupper, individuel terapi og flere former for alternativ behandling. – Alt sammen i en søgen efter en balance i livet som aldrig indfandt sig. Faktisk gik jeg mere eller mindre fra den ene livskrise til den næste.

Hos Vivi oplevede jeg ikke alene at blive mødt i øjenhøjde og føle mig tryg fra første øjeblik. Jeg oplevede også, at jeg kunne dele det allermest sårbare. Vivi formåede at åbne op for min egen evne til at favne det sårbare i mig, allerede ved det første besøg. Det gav mig en utrolig oplevelse af at være robust og beskyttet, midt i min sårbarhed.

Jeg husker, at jeg efter den første healing havde en følelse af at være faldet i hak, være kommet “hjem” i mig selv.

Livskrisen mærkede jeg ikke mere til, tværtimod.

Min tidligere halvængstelige grundtilstand blev på kort tid, sammen med Vivi, vendt til mod og power. Jeg har ikke alene fået modet til at leve af min passion, men jeg tør sætte mig selv i spil på en ny måde og igen og igen kaste mig (langt) udover komfortzonen.

Jeg har aldrig oplevet noget, der gik så effektivt ind og på så kort tid gjorde så stor en forskel, som Vivis behandlinger.

På baggrund af dette vil jeg gerne anbefale Vivi til enhver, der har en fornemmelse af, at livet kunne blive endnu rigere…. en følelse af ikke at leve sit fulde potentiale, eller som slet og ret har brug for at finde vejen hjem.

[/bg_collapse]

Sara - forløb med samtaleterapi

Sarasiff Kjærgård

Service design lead

“Det har kort sagt været den vildeste luksus at være på retreat hos Vivi. At få alle (fantastisk lækre) måltider serveret. Bare at have ro og tid. At slukke for al teknologi. At få healing, massage og yogaundervisning. Alle burde have privilegiet af at opleve det.”

[bg_collapse view=”link-inline” color=”#f0a122″ icon=”arrow” expand_text=”Læs mere” collapse_text=”Læs mindre” ]

Jeg har været på et tre-dages retreat hos Vivi på Vedelshavegaard, og kan i den grad anbefale det!

Grundet et længere forløb med hjernerystelse har jeg søgt efter en mulighed for at få fuldstændig ro, omsorg og en pause fra hverdagens gøremål. Og der var et retreat på Vedelshavegaard lige, hvad jeg havde brug for.

Vivi er et varmt, kærligt, nærværende og meget omsorgsfuldt menneske – og derudover udstyret med en fantastisk æstetisk sans.

Jeg vidste at naturen er helende, men jeg havde ikke tænkt over, at andre menneskers æstetiske evner kan virke som helende omsorg. Vivi er en stor æstetiker, som formår at gøre ting smukke og skønne i en grad, så det direkte føles som omsorg. Omsorg helt ned i hvert enkelt saltkorn på den smukt anrettede mad, kreeret lige ud fra, hvad hun oplevede, jeg havde brug for. Wauww….. Og så har Vivi jo en fantastisk medspiller på denne front i den smukke natur, som Vedelshavegaard ligger i.

Det har kort sagt været den vildeste luksus at være på retreat hos Vivi. Hver morgen at vågne ved lyden af Vivi, som puslede i huset, da hun var ved at tænde op i brændeovnen, så den var dejlig varm, når jeg stod op. At få alle (fantastisk lækre) måltider serveret. Bare at have ro og tid. At slukke for al teknologi. At få healing, massage og yogaundervisning. At gå langs stranden. At sove 10 timer om natten i en lækker seng. Og jeg kunne blive ved. Dette er noget af det bedste, man kan gøre for sig selv, og alle burde have privilegiet af at opleve det.

[/bg_collapse]

Connie

“Tak er jo ikke rigtig et dækkende ord her. Det bliver bare for lidt og småt. Min krop og mit sind er i ro. Langt ind i min gamle tørlagte alkoholiske krop, kan jeg mærke, vi to får mig helt derhen, hvor jeg gerne vil.”

[bg_collapse view=”link-inline” color=”#f0a122″ icon=”arrow” expand_text=”Læs mere” collapse_text=”Læs mindre” ]

Som du ved, er jeg for år tilbage blevet hjulpet med Minnesotakuren, jeg er i AA, jeg har talt med mange meget dygtige og kompetente mennesker. Du er dog det mest autentiske menneske, jeg har været sammen med. Autentisk på en ren måde.

Jeg glæder mig til næste gang vi ses.

[/bg_collapse]

Line

“Jeg er kommet fra et mørkt hjørne og ud i solen. Det er som at have smidt en gammel, tung, våd frakke. Jeg forstår simpelthen ikke, mit liv er blevet så anderledes og rart. Jeg har været her 5 gange. Min krop er i live. Jeg lever i stedet for at overleve. Vivi, du er for vild.”

Pernille Melsted

Forfatter, workshopleder og “skyggeekspert”
http://pernillemelsted.com

“Nogle behandlere kommer man tilbage til – også selvom man ikke helt forstår, hvad de laver. Vivi af en af dem – for mig. Jeg har det altid bedre bagefter. Føler mig mere “samlet”, og har mere ro og følelsen af, at noget er “klikket på plads”. Og jeg bliver kreativ og produktiv af det. Jeg har været på mange dejlige hoteller, skriveretreats, spa-steder, bed & breakfasts osv. Men intet sted som Vivis på Fyn…

Læs mere →

Kvindelig klient hos Vivi schmidt

Christina Augustesen

Visual Artist
www.christinaaugustesen.com

“Har haft nogle skønne og stærke oplevelser hos Vivi! Dybtliggende behov har fået anerkendelse og plads! Vigtige beslutninger er blevet landet, og de er med power blevet søsat!
Juhuuuuu… Tak for dig Vivi!”

Kvindelig klient hos Vivi schmidt

Eva Marie Storm

Art and Living
by Eva Marie Storm

“Vivi har fyret op i brændeovnen, og her er trygt og smukt. Hun lægger sine hænder på min mave og bryst. Jeg føler, at min krop går i opløsning og bliver lysende energi, som Vivi holder fast i. Mit hoved er klart uden en eneste tanke, bare at jeg er. Et med alting i dette øjeblik. Da jeg kommer tilbage, er jeg fri og så let som aldrig før.”

[bg_collapse view=”link-inline” color=”#f0a122″ icon=”arrow” expand_text=”Læs mere” collapse_text=”Læs mindre” ]

På vej til Vivi.
Turen er regnfuld og trafikken tæt, da jeg kører mod Fyn, fyldt med forventning, men også altid med en lille modstand i mig. Kan jeg tro på det? Hvad vil du egentlig derovre? Hvad synes Vivi egentlig om dig? Men mit formål er klart, jeg siger det, jeg skal, og det går, som det går.

Vivi har fyret op i brændeovnen, og her er trygt og smukt. Hun er klædt i gråt og har lysende øjne. Vi sidder overfor hinanden og starter med en kop te. Vi trækker vejret dybt, og hun laver en kort meditation. Jeg fortæller lidt, og Vivi stiller spørgsmål. Jeg fortæller bl.a. om en drøm, jeg har haft. Vi dykker ned i den sammen. Den giver så megen mening og hjælper til, at jeg forstår, hvad jeg skal satse på fremover.

Vivi kommer med forslag til, hvordan jeg kan komme videre med mit skriveprojekt, og hvordan jeg hele tiden skal tage udgangspunkt i mig selv og ingen andre.

Derefter healer Vivi mig på briksen. Jeg har ingen modstand overhovedet. Ren overgivelse og tro. Får noget nederst i maven. En slags knude, knolde, som jeg ikke har mærket før. Jeg får noget i halsen og må rømme mig.

Vivi lægger sine hænder på mave og bryst. Jeg føler, at min krop går i opløsning og bliver lysende energi, som Vivi holder fast i. Mit hoved er klart uden en eneste tanke, bare at jeg er. Et med alting i dette øjeblik. Jeg ligger på det varmeste tæppe, uden at brænde mig. Jeg smiler let og føler mig vægtløs. Et utroligt velvære, som jeg ikke ved, hvor længe varer, men da jeg kommer tilbage, er jeg fri og så let som aldrig før.

Tak, kære Vivi, for endnu en healende oplevelse.

[/bg_collapse]

Kvindelig klient hos Vivi schmidt

Elenah Levante

Digital konceptudvikler og tekstforfatter

“Det Vivi kan er ubeskriveligt! 
Med lige dele faglighed og varmt nærvær kommer hun helt ind til der, hvor gaven ligger begravet, og hjælper dig med at pakke den op og se, at du ER hel, du ER elsket og alt er godt…”

[bg_collapse view=”link-inline” color=”#f0a122″ icon=”arrow” expand_text=”Læs mere” collapse_text=”Læs mindre” ]

Vivi er den fødte healer, og formår ved sit kompromisløse nærvær, dybde og kærlige væsen at komme helt bag om alle facader på en tryg måde. De varmeste anbefalinger, hvis du har ondt i livet eller kan mærke, at du er klar til at opgradere og tage dit liv til det næste niveau.

Tak for dig, Vivi!

[/bg_collapse]

Forløb med mandlig patient - samtaleterapi

Keld

“Efter at have arbejdet som topchef i mange år, besluttede jeg at stoppe i en relativ ung alder og fandt ud af, at tomrummet var større end forventet, derfor besluttede jeg mig for at kontakte Vivi. Healingen var for mig helt unik og har givet mig en indre ro.”

[bg_collapse view=”link-inline” color=”#f0a122″ icon=”arrow” expand_text=”Læs mere” collapse_text=”Læs mindre” ]
Jeg har gået hos Vivi, og hun har skabt klarhed over, hvad jeg skal fokusere på, og hvad der skaber værdi for mig.

Efter at have arbejdet som topchef i mange år, besluttede jeg at stoppe i en relativ ung alder og fandt ud af, at tomrummet var større end forventet, derfor besluttede jeg mig for at kontakte Vivi.

Kombinationen af samtale og healing er unik, først får man talt om hvad der skal fokuseres på, og her er Vivi fantastisk til at lytte og konkludere på, hvad der skal arbejdes videre med, allerede efter første gang fik jeg meget med hjem og efter et par gange var jeg klædt på til at forsætte mit “nye” liv.

Healingen var for mig helt unik og har givet mig en indre ro.

Så tak for Vivi og hendes professionelle holdning til at hjælpe.

[/bg_collapse]

Clara

“Tusinde tak for din gode behandling af min angst. Jeg vil fortælle dig, at det allerede har hjulpet, og du har givet mig nogle vigtige redskaber med på vejen, som jeg helt sikkert kan bruge. Denne anbefaling kommer lige fra hjertet, og det hele er fuldt fortjente ord:”

[bg_collapse view=”link-inline” color=”#f0a122″ icon=”arrow” expand_text=”Læs mere” collapse_text=”Læs mindre” ]

Jeg har modtaget blot to behandlinger hos Vivi, men kan allerede nu mærke en tydeligere ro i mig. Som klient hos Vivi bliver du taget varmt imod, i rare omgivelser, og det er tydeligt at mærke, at Vivi er opmærksom på dig som individ og er meget omsorgsfuld. Man føler sig tryg, og det hele bliver tilrettelagt efter éns særlige behov.

Jeg kendte ikke selv meget til healing før, men er bestemt blevet glad for det efter min oplevelse med hjertehealing. Man får nogle redskaber med sig, som man kan bruge i sin almindelige hverdag, som ikke stiller de store krav til én. Derfor vil jeg mene, at healing passer til alle typer mennesker, som vil sig selv det bedste.

Hvor langt man kommer i sin healingproces afhænger af én selv, men Vivi baner vejen for dig og gør det muligt at opnå sit mål. Man går ikke derfra med samme følelse, som da man kom, og man mærker en større ro i sit sind. En følelse, som jeg kun har oplevet, efter jeg valgte at starte min behandling hos Vivi. Af samme grund kan jeg kun varmt anbefale hende, hvis nogen går rundt med en nysgerrighed for healing. Du vil ikke fortryde det!

[/bg_collapse]